Vizitator Dacia Sport Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Buna as dori sa va intreb care sunt cele mai bune boxe de podea vechi (pana prin 90) care sa se si auda tare dar si bine. Eu acuma am 2 boxe radiotehnika de 30w si as vrea ceva ce sa se auda mai tare dar macar la fel de clar.Bugetul meu ar fi undeva la 1000 de ron Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Si ce amplificator folositi ?? Link spre comentariu
Luca Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Vad ca esti din cluj. ai acolo un magazin POWER ZONE (click pt detalii) care are un munte de boxe de vanzare.. Te duci la ei si este imposibil sa nu gasesti ceva ce iti place Link spre comentariu
alexutu Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 radiotehniika sunt f bune, gasesti si modele de puteri mai mari, rft vermona iar ar fi o varianta buna, unitra boxe de la 50w -150 w, Link spre comentariu
Vizitator Dacia Sport Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 stiu magazinul la inceput mam gandit la niste unitra de 140w dar acelea se aud mai mult tare decat bine dar boxele bose 601 nu stiti cum sunt si cam cati wati au? Link spre comentariu
alexutu Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 bose sunt o varianta de lux, sunt cam scumpe, momentan testez o pereche de boxe pc si suna f diferit de ce am mai auzit pana acum,gasesc in sunet nuante care nu erau pana acum, parerea mea e ca oricare din boxele mentionate de mine suna f bine cu un amplificator pe masura si eventual o placa de sunet cat mai buna, daca vrei bose da , dar cred ca o sa te coste mai mult, plus de asta toate suna diferit tine de tine sa gasesti ceva care sa te multumeasca, ca amplificator eu as merge pe yamaha. bafta. Link spre comentariu
Vizitator Dacia Sport Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 pai acuma cred ca tre sa schimb si amplificatoru ca so ars si nu stiu daca are sens sa il fac da mna mar interesa boxe care sa sune f bine si sa sune si tare si din cate am inteles unitra suna mai mult tare decat bine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum