Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe vechi

Vizitator Dacia Sport

Postări Recomandate

Vizitator Dacia Sport

Buna as dori sa va intreb care sunt cele mai bune boxe de podea vechi (pana prin 90) care sa se si auda tare dar si bine. Eu acuma am 2 boxe radiotehnika de 30w si as vrea ceva ce sa se auda mai tare dar macar la fel de clar.Bugetul meu ar fi undeva la 1000 de ron

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

2

• dan-a2

1

• Luca

1

Top autori în acest subiect

bose sunt o varianta de lux, sunt cam scumpe, momentan testez o pereche de boxe pc si suna f diferit de ce am mai auzit pana acum,gasesc in sunet nuante care nu erau pana acum, parerea mea e ca oricare din boxele mentionate de mine suna f bine cu un amplificator pe masura si eventual o placa de sunet cat mai buna, daca vrei bose da , dar cred ca o sa te coste mai mult, plus de asta toate suna diferit tine de tine sa gasesti ceva care sa te multumeasca, ca amplificator eu as merge pe yamaha. bafta.

Link spre comentariu
Vizitator Dacia Sport

pai acuma cred ca tre sa schimb si amplificatoru ca so ars si nu stiu daca are sens sa il fac da mna mar interesa boxe care sa sune f bine si sa sune si tare si din cate am inteles unitra suna mai mult tare decat bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări