Blak Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Sunt nou in bransa deci nu ma injurati ca deschid atatea topicuri . Am gasit un accesoriu si nu stiu exact daca este de la strung si cum se lucreaza cu el. As avea nevoie de putin ajutor. Link spre comentariu
sorin renato Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Mai multe poze? Cu mai multa lumina, din mai multe unghiuri, mai amanuntite!E pe con morse sau coada e cilindrica? Link spre comentariu
Blak Postat Septembrie 20, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Nu cunosc termenii la conuri.. dar iti pot spune ca vine tija conica iar pe interior are filet. Nu este con tipic ca la spiral ... ce vezi exterior doar ca pe interior are filet. Are cutit lateral ce se vede in poza..si reglaj... pe ea mai scrie diametru 32-58mm.... Link spre comentariu
sorin renato Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Vazusem pe situl Scudas Pascani( acum indisponibil) ceva asemenator si cred ca e bara de alezare reglabila sau ceva de genul asta, probabil pentru freze. Daca pui si alte poze, ne putem lamuri. Link spre comentariu
radu cnc Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Ceea ce ai cumparat este o bijuterie, mai ales daca este de provenienta straina.Este un cap reglabil pentru alezat (strunjire pe freza) gauri in plaja descrisa.Montarea ese pe con morse 2 sau 3 nu se distinge bine din poze, se poate masura. Link spre comentariu
sorin renato Postat Septembrie 21, 2013 Partajează Postat Septembrie 21, 2013 si cum functioneaza? adica cum e construit? parca nu se vede nici un ghidaj coada de randunica!? Link spre comentariu
Blak Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Sper zilele ce vin sa ajung sa va fac mai multe poze. Am incercat sa il pun in papusa mobila ,dar nu se potriveste pe prindere... Link spre comentariu
catalin Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 este un cap de alezat daca nu ma insel produs de walter. singurul dezavantaj este ca dupa ce ai reglat cutitul la cota poti incremnta doar cateva zecimi! asta inseamna ori sa lasi ft putin adaos pt finisare ori sa bagi pana nu mai merge dupa care sa dai inapoi si sa scoti iarasi cutitul! precizia este la 0.01mm ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2013 Partajează Postat Octombrie 6, 2013 si cum functioneaza? adica cum e construit? parca nu se vede nici un ghidaj coada de randunica!?In interior, exista un sistem cu pene inclinate pentru actionarea in plan transversal a echipajului mobil al sculei. In functie de unghiul penelor si de pasul surubului micrometric se stabileste si cursa. Precizia, poate fi mai mare de 0,01 mm, in functie de pasul surubului micrometric si de diametrul cilindrului vernier. Pentru diferite diametre de strunjire in domeniul specificat, se aleg cutite (scula propriu-zisa fixata pe capul mobil) de lungimi diferite, sau se poate face un reglaj cu un accesoriu suplimentar numit "calaret" despre care am mai discutat si in legatura cu care am dat niste detalii de executie intr-un alt topic. Cautati cu functia search a forumului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum