Arcer Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 Memoria NU este protejata. Trebuie luate datele din ea de pe o centrala similara ( si sa fie aceeasi versiune ). Este vorba de un cip cu 8 pini, de linga procesor, de exemplu 93LC66. Link spre comentariu
attic Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 Memoria NU este protejata. Trebuie luate datele din ea de pe o centrala similara ( si sa fie aceeasi versiune ). Este vorba de un cip cu 8 pini, de linga procesor, de exemplu 93LC66.Ai citit tu vreo memorie de la vreo centrala PARADOX???. Nu vorbim despre DSC aici. Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 bun zici ca de pe ala cu 8 pini cum fac exact unde leg firele ce fac cu integratu ala? Link spre comentariu
Arcer Postat Februarie 16, 2007 Partajează Postat Februarie 16, 2007 Pt Attic: Da, am citit si in felul asta am deblocat citeva. Pt Briobit: Se cauta o centrala functionala de acelasi fel si ACEASI VERSIUNE. Se dezlipeste de pe placi memoria EEPROM. Cu un programator de EEPROM-uri se citeste continutul EEPROM-ului de pe centrala functionala si apoi se scrie in EEPROM-ul centralei blocate. Se lipesc apoi inapoi EEPROM-urile.Nu stiu daca este varianta "oficiala" de debloacare, probabil ca la Helios le deblocheaza mult mai usor, dar eu asa am facut si mi-a mers si nu a trebuit sa ma rog de nimeni. Link spre comentariu
attic Postat Februarie 16, 2007 Partajează Postat Februarie 16, 2007 Pt Attic: Da, am citit si in felul asta am deblocat citeva. Pt Briobit: Se cauta o centrala functionala de acelasi fel si ACEASI VERSIUNE. Se dezlipeste de pe placi memoria EEPROM. Cu un programator de EEPROM-uri se citeste continutul EEPROM-ului de pe centrala functionala si apoi se scrie in EEPROM-ul centralei blocate. Se lipesc apoi inapoi EEPROM-urile.Nu stiu daca este varianta "oficiala" de debloacare, probabil ca la Helios le deblocheaza mult mai usor, dar eu asa am facut si mi-a mers si nu a trebuit sa ma rog de nimeni.Bravo, ce tip de centrala era si ce versiune? Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 16, 2007 Partajează Postat Februarie 16, 2007 daca se poate si nu cer prea mult poti sa pui toate cele necesare?1. model centrala si versiune2. ce scrie pe integratu ala3. o schema sau poza la programator( eventual soft) Link spre comentariu
Arcer Postat Februarie 21, 2007 Partajează Postat Februarie 21, 2007 Nu mai stiu exact, ca a fost de vreo 2-3 ani. Cred ca era un ESPRIT versiunea 3 si EEPROM-ul era unul microwire cred ca 93LC66, iar programatorul era un GALEP http://www.galep.de Poti sa-ti faci un programator foarte simplu de la PonyProg de exemplu http://www.lancos.co, pt memorii microwire are nevoie de 3 rezistente si 3 diode zenner. Link spre comentariu
Vizitator cristiansenT Postat Aprilie 3, 2007 Partajează Postat Aprilie 3, 2007 De unde ai soft-ul? Link spre comentariu
briobit Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 winload`ul? de pe situ`l paradox unde sunt inregistrat Link spre comentariu
niculae Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 dupa cat tin minte .. pui jumperul de reset ... alimentezi jucaria ... dupa 3 secunde scoti jumperul .. si parola e 0000 sau 0000000 .. pentru alte detalii poate mai revin pe aici ;)FlorinNu merge asa, are blocata intrarea in programare, scrie clar in primul post. Si codul instalator default este 282828 sau 2828.Cred ca trebuie tinuta mai mult timp peste 10sec asa spune in documentatie ( si ai grija sa fie accumulatorul decuplat pana rezolvi cu resetarea)..Bafta Link spre comentariu
Vizitator scufinski Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 paradox esprit se poate reseta ca la setarile din fabriuca fara vreun cod ceva scoti curentul din alarna si de la acumulatori sirena est centrala si de la panoul de control si iei un fir or de alarma ori de net iei un firiel si il legi la PGM si la zona 1 si bagi acumulatoarele si o bagi din nou la curent dupa 20 secunde scoti firele fara sa o deconectezi de la curent si o sa vezi ca nu o sati mai recunoasca codurile de acces si o sa stea mereu armata iar ca sa poti so dezarmezi sci 474747 codul master paradox esprit 728 ult Link spre comentariu
Vizitator AVIATEL Security Postat Iunie 9, 2012 Partajează Postat Iunie 9, 2012 salutare !am cateva centrale 728,738,728ULT,738ULT si 748+ si o interfata paradox 307USB. Vreau sa o conectez la oricare din aceste centrale si sa pot vizualiza(descarca) evenimentele( armare, dezarmare, alarma, data/ora cand au avut loc...etc)Ce soft imi trebuie ? Espload sau winload ?merci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum