Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Deblocarea intrarii in programare la sistem paradox 728

Vizitator neculea corneliu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• briobit

7

• attic

6

• Arcer

6

• niculae

1

Top autori în acest subiect

Memoria NU este protejata. Trebuie luate datele din ea de pe o centrala similara ( si sa fie aceeasi versiune ). Este vorba de un cip cu 8 pini, de linga procesor, de exemplu 93LC66.

Ai citit tu vreo memorie de la vreo centrala PARADOX???. Nu vorbim despre DSC aici.
Link spre comentariu

Pt Attic: Da, am citit si in felul asta am deblocat citeva. Pt Briobit: Se cauta o centrala functionala de acelasi fel si ACEASI VERSIUNE. Se dezlipeste de pe placi memoria EEPROM. Cu un programator de EEPROM-uri se citeste continutul EEPROM-ului de pe centrala functionala si apoi se scrie in EEPROM-ul centralei blocate. Se lipesc apoi inapoi EEPROM-urile.Nu stiu daca este varianta "oficiala" de debloacare, probabil ca la Helios le deblocheaza mult mai usor, dar eu asa am facut si mi-a mers si nu a trebuit sa ma rog de nimeni.

Link spre comentariu

Pt Attic: Da, am citit si in felul asta am deblocat citeva. Pt Briobit: Se cauta o centrala functionala de acelasi fel si ACEASI VERSIUNE. Se dezlipeste de pe placi memoria EEPROM. Cu un programator de EEPROM-uri se citeste continutul EEPROM-ului de pe centrala functionala si apoi se scrie in EEPROM-ul centralei blocate. Se lipesc apoi inapoi EEPROM-urile.Nu stiu daca este varianta "oficiala" de debloacare, probabil ca la Helios le deblocheaza mult mai usor, dar eu asa am facut si mi-a mers si nu a trebuit sa ma rog de nimeni.

Bravo, ce tip de centrala era si ce versiune?
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

dupa cat tin minte .. pui jumperul de reset ... alimentezi jucaria ... dupa 3 secunde scoti jumperul .. si parola e 0000 sau 0000000 .. pentru alte detalii poate mai revin pe aici ;)Florin

Nu merge asa, are blocata intrarea in programare, scrie clar in primul post. Si codul instalator default este 282828 sau 2828.
Cred ca trebuie tinuta mai mult timp peste 10sec asa spune in documentatie ( si ai grija sa fie accumulatorul decuplat pana rezolvi cu resetarea)..Bafta
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator scufinski

paradox esprit se poate reseta ca la setarile din fabriuca fara vreun cod ceva scoti curentul din alarna si de la acumulatori sirena est centrala si de la panoul de control si iei un fir or de alarma ori de net iei un firiel si il legi la PGM si la zona 1 si bagi acumulatoarele si o bagi din nou la curent dupa 20 secunde scoti firele fara sa o deconectezi de la curent si o sa vezi ca nu o sati mai recunoasca codurile de acces si o sa stea mereu armata iar ca sa poti so dezarmezi sci 474747 codul master paradox esprit 728 ult :da :da

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator AVIATEL Security

salutare !am cateva centrale 728,738,728ULT,738ULT si 748+ si o interfata paradox 307USB. Vreau sa o conectez la oricare din aceste centrale si sa pot vizualiza(descarca) evenimentele( armare, dezarmare, alarma, data/ora cand au avut loc...etc)Ce soft imi trebuie ? Espload sau winload ?merci!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări