Vizitator neculea corneliu Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 Am o placa de paradox esprit 728 care are blocata intrarea in programare.sunt aprinse tbl,zonele 1,2,3,4 si armed.nu se poate reseta din jumper.am auzit ca s-ar putea debloca cu ajutorul unui soft.stie cineva daca se poate si de unde iau softul?bineinteles ca e nevoie si de un cablu de adaptare serial pc la serial bus centrala... Link spre comentariu
Vizitator tehnostef Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 Eu te-as sfatui sa trimiti placa Esprit 728 la un dealer autorizat de sisteme Paradox (de ex firma Emporium din Bucuresti). Ei pot sa iti reseteze placa la parametri de fabrica (factory default). Chiar daca ai avea softul tot nu ai putea reseta centrala deoarece comunicarea PC-placa este protejata cu parola care a fost setata de cel care a instalat placa inaintea ta Link spre comentariu
Arcer Postat Septembrie 12, 2006 Partajează Postat Septembrie 12, 2006 Eu am deblocat din astea rescriind EEPROM-ul de pe placa cu continutul altuia de pe o placa similara neblocata. Iti trebuie o centrala la fel ( si versiunea sa corespunda musai! ) si un inscriptor de EEPROM-uri. Link spre comentariu
Vizitator bdf1000 Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 dupa cat tin minte .. pui jumperul de reset ... alimentezi jucaria ... dupa 3 secunde scoti jumperul .. si parola e 0000 sau 0000000 .. pentru alte detalii poate mai revin pe aici ;)Florin Link spre comentariu
Arcer Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 dupa cat tin minte .. pui jumperul de reset ... alimentezi jucaria ... dupa 3 secunde scoti jumperul .. si parola e 0000 sau 0000000 .. pentru alte detalii poate mai revin pe aici ;)FlorinNu merge asa, are blocata intrarea in programare, scrie clar in primul post. Si codul instalator default este 282828 sau 2828. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 5, 2007 Partajează Postat Ianuarie 5, 2007 eu am vreo 5 bucati 1720 ex care sunt blocate si le tin degeaba .....ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
attic Postat Ianuarie 21, 2007 Partajează Postat Ianuarie 21, 2007 728 nu merita deblocat mai ales ca e in alarma. Poti sa incerci sa te joci sa o scoti din alarma incercand coduri la rand pana il nimeresti pe cel bun, daca e din 4 cifre scapi mai repede si dupa ce e scoasa din alarma poti sa o trimiti la mine sa pun softul pe ea si sa o aduc in parametri initial, cu toate ca daca e scoasa din alarma poti sa incerci sa o resetezi din jumper, s-ar putea sa mearga daca cine a instalat-o nu a pus protectia la reset. Oricum daca o deblochezi nu ai voie sa o maontezi decat pentru tine la locuinta particulara, altfel e caz penal. Inainte de a te juca cu ea inchide zonele cu cate o rezistenta de 1K intre intrarea de zona si C si intre bell+ si bell-. Softul nu il poti obtine decat daca esti instalator cu licenta pentru alarme. Se numeste (softul) ESPLOAD si se gaseste pe: http://www.paradox.ca dar user si parola nu iti poate seta decat un distribuitor autorizat PARADOX adica EMPORIUM M-Ciuc sau HELIOS M-Ciuc, dar daca nu esti instalator cu licenta pass. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 softul il am si winload si espload dar nu am cablu de conectare intre pc si placa centralei .... are cineva o schema ceva ....dau soft la schimb Link spre comentariu
attic Postat Ianuarie 26, 2007 Partajează Postat Ianuarie 26, 2007 Adaptorul se cheama ADP1 si este de cumparat la EMPORIUM sau HELIOS Miercurea Ciuc la pretul de 25$+TVA Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Februarie 4, 2007 Partajează Postat Februarie 4, 2007 multumesc pentru sfaturi,cand o sa am timp revin. Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 6, 2007 Partajează Postat Februarie 6, 2007 si crezi ca merge cu cablu ala de la emporium sa deblochez cu restet blocat si/sau in alarma? Link spre comentariu
Arcer Postat Februarie 13, 2007 Partajează Postat Februarie 13, 2007 Daca faci prin metoda rescrierii EE-promului merge indiferent daca este activata sau dezactivata. Link spre comentariu
attic Postat Februarie 13, 2007 Partajează Postat Februarie 13, 2007 Daca faci prin metoda rescrierii EE-promului merge indiferent daca este activata sau dezactivata.Sunt foarte de acord cu tine dar intrebarea se pune: ai programul original care este inscris? Link spre comentariu
briobit Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 bun de unde fac rost de softul original si concret cum fac treaba asta (o schema de conexiuni, trebuie demontat ceva de pe placa?)am si centrale care nu sunt blocate adica e noua dar cum iau softul din ea? Link spre comentariu
attic Postat Februarie 14, 2007 Partajează Postat Februarie 14, 2007 bun de unde fac rost de softul original si concret cum fac treaba asta (o schema de conexiuni, trebuie demontat ceva de pe placa?)am si centrale care nu sunt blocate adica e noua dar cum iau softul din ea?Aici e schepsisul, poti sa iei o memorie de pe alta centrala cu alt defect (lucru putin probabil pentru ca eu inca nu am intalnit nici o centrala PARADOX defecta chiar si varianta mai veche, si am cateva sute montate).Memoria este protejata la citire deci nu ai sanse sa obtii softul de pe alta iar producatorul nu iti livreaza memorii ca piese de schimb. Adevarul ca la cat costa o placa de centrala nici macar nu merita reparata, eu daca as avea una defecta as arunaca-o fara sa ma uit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum