Vizitator victrola Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Buna ziua,Am vazut intr-un targ un aparat de radio miniatura pe lampi cu carcasa din lemn,asezat pe un radio pionier care este si el un aparat relativ mic ca marime.Din pacate vanzatorul nu stia nimic despre acel aparat decat ca functioneaza pe 110v???(pare sa fie ceva spaniol dupa indicativul de unde scurte de pe scala)Majoritatea celor miniatura pe lampi sunt portabile si de cele mai multe ori din plastic ,exista si din lemn dar atat de mici nu am vazut. .Stie cineva ce model ar putea fi?Din pacate nu am alte poze mai calitative. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Daca pe scala scrie COSTA, pare a fi un aparat italian Silco-Silvio Costa.Din pacate modelul respectiv nu apare pe Radiomuseum.Interesant de stiut seria tuburilor care echipeaza acest aparat,poate aduce mai multe informatii legate de model. Link spre comentariu
Vizitator victrola Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 MultumescCredeam ca este spaniol deoarece am vazut ca pe scala aparatelor e notat corta pentru scurte si normal pentru unde lungi.Din pacate pretul de vanzare e mare 500ron ,mai ales ca probabil nu functioneaza si nici nu are vreo eticheta din care sa-mi dau seama de model pentru a-l reconditiona. Link spre comentariu
nicolae57 Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Eu am presupus ca scrie COSTA, scrisul este neinteligibil din cauza proastei calitati a fotografiei.Daca inscriptia este CORTA atunci aparatul poate fi spaniol sau provenit dintr-o tara hispanica.Cum aparatele produse de spanioli sunt in mare masura kit-uri provenite din america, este explicabila alimentarea la 110V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum