Vizitator emdea Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Salutari, nu stiu daca am postat unde trebuie, sunt nou pe acest forum. De curand am legat un amplificator auto Sony de 4x50w la o sursa PC de ~200w@12v cu scopul de a lega intrarea AUX IN (jack 3.5) a amplificatorului la un PC. Sursa este folosita exclusiv pentru acel amplificator auto. Am legat corespunzator iesirea de 12v a sursei la intrarea amp. Am legat doua boxe CAT 313e de 8ohmi pe iesirile RR si RL a amplificatorului. Atat legatura cu alimentarea cat si cele de la boxe sunt cositorite si izolate. Si acum problemele:- Sunet pe radio FM - perfect fara zgomot de fond pana la volum maxim- Sunet pe CD - perfect- Sunet pe AUX IN la PC- zgomot de fond infernal, parca si sunet de calitate indoielnica - Am folosit 3 cabluri dintre care unul profi ecranat si tot la fel- Sunet pe AUX IN la mp3/smartphone etc. - zgomot de fond redus si calitate slaba a sunetuluiAcest player Sony CDX a250 scoate un sunet absolut superb folosind CD-playerul incorporat. Nu inteleg ce se intampla cu sunetul pe AUX, parca se transforma in TDA 2003. Sa fie oare iesirea smartphone de vina? Oricum, problema cea mare este zgomotul de fond care apare la AUX IN + PC. Am RASCOLIT efectiv internetu sa gasesc o solutie. Am schimbat cabluri, placi de sunet. Sunetul dispare in momentul in care scot cablul din pc. Pe pc am folosit placa on-board destul de buna, ASUS Xonar DG si un C-Media mai vechi - la fel cu orice placa. Va rog aruncati cu sfaturi si sugestii :)Btw sursa PC-ului este un Seasonic S12II520 iar cea a amplificatorului e un no-name Link spre comentariu
valentin23 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 undeva se formeaza o bucla la masa, verifica atent legaturile. brumul mai poate apare si de la impamantare incearca sa izolezi impamantarea de la stecherul unitatii pc-ul. Link spre comentariu
Vizitator emdea Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Care legaturi mai exact? PC->amp sau altele? Link spre comentariu
valentin23 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 verifica si alimentarea , vezi cu bucla la masa cum ti-am zis. Link spre comentariu
Vizitator emdea Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Am rezolvat partial problema. Am legat ambele surse la aceiasi priza. Oricum nu a disparut complet plus daca scot transformatorul de la monitor care e pe aceiasi priza creste si zgomotu de fond. Link spre comentariu
valentin23 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Ok, rezolva toate legaturile si nu mai ai probleme. bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum