Guevara Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Salutare.Am o problema . Am un transformator care scoate in gol 13.6V. Dupa redresare cu puntea kbl406 si filtrare cu un condensator de 4700uF tensiunea continua in loc de in jur de 17V este undeva la 11.5V adica mai mica decat tensiunea de alimentare.Dupa partea de redresare si filtrare este un LM317 chior care isi face treaba fara sa se incalzeasca. Daca in timpul functionrii masor tensiunea alternativa din secunadar sta bat la 13.6V deci este exclusa partea de ca. Care ar putea fi cauza? Atat de mare sa fie caderea de tensiune pe punte?Multumesc. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Condensatorul e bun? Link spre comentariu
Guevara Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Condenastorul e nou l-am masurat cu esr-metrul si e ok Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Atunci puntea e buna?Sper sa nu te superi daca te intreb: condensatorul e conectat? Link spre comentariu
Electronicserver Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Pune si o poza clara daca poti. Link spre comentariu
Guevara Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 S-a rezolvat .. lipitura rece la condensatorMultumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum