Vizitator Fstzor Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Buna , am doua boxe facute de mine cu ( lw 1503,comp 34s si dif 20) acum vreau sami iau un amplificator pentru ele pana in 15 milioane maxim! SUnt cateva variante dar nu stiu ce sa aleg ,nu stiu care ar lucra mai bine cu acele componente din boxe sunt nou ... Va rog ajutatima la aceasta alegere! Link spre comentariu
Vizitator amplifiers Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 Cu 15 milioane iti fac un amplificator super capabil pt orice fel de boxe. Am mai facut vreo 20. Daca esti interesat, vorbim. Link spre comentariu
Vizitator amplifiers Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 2x1000w, desi nu cred ca au boxele atata. Link spre comentariu
romicap Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Alege un amplif pe tuburi! 2x30W pe tuburi facut cum se cade sau ceva de firma bate la popou toate pocnitorile pe tranzistori sau integrate care spun ca au 500w,,,,,,,,, Ce sa mai vorbim de 1 KW!!! Link spre comentariu
Vizitator amplifiers Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 1000w sunt 1000w, facuti manual, masurati pe osciloscop. Nu cum scrie la China. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum