Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda pt PC

Bogdi16

Postări Recomandate

Salut!Am nevoie.de o telecomanda...prin care sa pot comanda volumul de la PC....ATAT...doar volumul.Raza de actiune as prefera sa fie de minim 20 m.....sa pot sa o folosesc si de pe terasa..sau WC :smt003 Aveti vreo ideie? o schema? sau un magazin unde as gasii asa ceva..Vreau sa fie cat mai simpla si cat mai eficienta...Sa fie practica..As incerca sa adaptez o telecomanda.dintrun sistem 5.1 dar nush cum sa fac cu softul...Orice ideie e bine venitaBogdan

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

2

• Tavi

1

• Blind

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pare interesant..si foarte ieftin!Singura problema care o vad..e IR>....de pe Wc sau terasa..nu am tinta la calculator....Deci..practic se poate folosii doar in camera...Trebuie ceva care sa mearga si din alte incaperi...Oricum..comand receptoru asta...sa vad de ce e in stare..Dar astept si alte sugestii..

Link spre comentariu

vezi in sectiunea proiecte, Dan Pasare avea un proiect super interesant, cu o telecomanda prin radio cu 8 canale. Poti sa schimbi circuitele pentru partea de radio cu unele mai ieftine, dupa cum a specificat dansul, circuitele folosite la acel proiect sunt mult mai scumpe si insuficient folosite, motivul folosirii....le avea la indemana.

Pacat ca nu va mai intra pe forum curand....Insa cred ca iti va raspunde la mailuri daca ai nelamuriri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări