laur_12 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Am o problema la aceasta masina de spalat ,si anume :...Masina spala bine ,clateste ,face si centrifugarea dar nu se opreste (daca o las centrifugeaza pana maine ) Am verificat placa de programare ,si anume ca contacte imperfecte am anlocuit c-uri din sursa primara si secundar ,am facut cateva contacte imperfecte si pe placa din bord ,...degeaba acelasi defect .o sugestie va rog !!! Link spre comentariu
euvasile Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Incearca un nou dump. Link spre comentariu
laur_12 Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Incearca un nou dump.as incerca dar nu a un dump si nici interfata !! Link spre comentariu
euvasile Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Daca incerci sa faci cate un ''ciubuc'' atunci va trebui sa te dotezi cu ceva scule , iar daca masina e a ta atunci cheama un depanator serios. Link spre comentariu
laur_12 Postat Septembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Daca incerci sa faci cate un ''ciubuc'' atunci va trebui sa te dotezi cu ceva scule , iar daca masina e a ta atunci cheama un depanator serios.acesta da raspuns de electronist !!!! no coment ! Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Asta asa este ,nu prea ai ce comenta.Toata lumea vrea sa repare ceva dar gratis.Mai ales daca faci ciubuc trebuie sa ai si un minim de scule si cunostiinte tehnice.Bafta in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum