Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia C3-00

riderinblack

Postări Recomandate

Salutare.Telefonului din titlu nu-i mai merge microfonul. Am verificat traseele pana in D2800 si sunt ok. Sa-i incerc schimbarea microfonului? Merg alte microfoane de nokia?Multumesc.//laterCyclone-ul nu-l detecteaza decat partial la incercarea de conectare.... Sa fie si altceva defect in aparat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

5

• djdansmart

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De multe ori sunt ajutatoare informatiile de la client/proprietarul aparatului! Cum s-a defectat..scapat/soc mecanic..contact cu lichide..! Daca traseele sunt ok..incearca un alt microfon! E mai ciudat de bootat intrucat se face pe usb si e mai pretentios..dar nu cred sa fie o legatura ca nu il citeste Cyclone complet si faptul ca nu functioneaza microfonul!

post-14310-139829680399_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Ce nu am verificat (inca) a fost cablajul dintre microfon si bobine. In rest pana la intrarea in D2800 e ca si in schema (nu am absolut nimic intrerupt).Am incercat cu alt microfon identic (recuperat de pe alt nokia) plus un alt microfon de nokia ceva mai vechi lipit cu fire. Din pacate pacientul e tot decedat.... E posibil sa fie defect D2800? Sau numai microfonul?In legatura cu Cyclone-ul.... nici eu nu cred ca e ceva legatura numai ca simptomul asta ciudat este singurul observat pana acum la un nokia (vroiam sa-i fac si o resoftare inainte de schimbarea microfonului, vazand ca se blocheaza la detectare nu am mai insistat).Multumesc pentru raspuns.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări