Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

saeco incanto

Vizitator laureti30

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

3

• ecu

2

• Oanna

2

• Toni Marginean

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am avut modelul asta la reparat dar se poate sa fie nevoie de o decalcifiere, cum se face asta? Se umple recipientul cu solutie pentru decalcifiere apoi se apasa pe rand butoanele care clipesc, aparatul va incepe execute decalcifierea ,atentie chestia asta dureaza. Dupa ce a terminat solutia de decalcifiere, ledurile vor incepe sa clipeasca iar , se competeaza recipientul de apa cu apa curata si se apasa iar pe rand cele doua butoane care clipes, aparatul va incepe sa execute clatirea, la fel o sa dureze ceva timp. Aparatele astea sunt setate ca dupa 800 de cafele sa execute o decalcifiere. Deci prima data apasa pe rand de la stanga spre dreapta cele doua butoane, daca nu face nimic inseamna ca are o problema.

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Si la mine palpaie becul pentru boabe de cafea și nu pot face cafea , nici măcinată nu merge . Cafea are , am curățat aparatul și degeaba . Oare care e problema ? Multumesc 

Link spre comentariu
Acum 25 minute, ecu a spus:

cred ca trebuie facuta decalcefiere .am avut si eu unul asemanator si asa am rezolvat. nu mai tin minte procedura dar  macar e o idee

In manual se găsește și procedura de decalcifiere... !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări