Vizitator laureti30 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 buna,are o problema palpaie butoanele,cele marcate cu rosu,am verificat piesele din el si sunt bune,un sfat va rog... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Butoanele de jos indica ca nu are apa si cafea. Chiar daca incarcati aparatul cu cafea si apa tot palpaie? Link spre comentariu
euvasile Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Nu am avut modelul asta la reparat dar se poate sa fie nevoie de o decalcifiere, cum se face asta? Se umple recipientul cu solutie pentru decalcifiere apoi se apasa pe rand butoanele care clipesc, aparatul va incepe execute decalcifierea ,atentie chestia asta dureaza. Dupa ce a terminat solutia de decalcifiere, ledurile vor incepe sa clipeasca iar , se competeaza recipientul de apa cu apa curata si se apasa iar pe rand cele doua butoane care clipes, aparatul va incepe sa execute clatirea, la fel o sa dureze ceva timp. Aparatele astea sunt setate ca dupa 800 de cafele sa execute o decalcifiere. Deci prima data apasa pe rand de la stanga spre dreapta cele doua butoane, daca nu face nimic inseamna ca are o problema. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 nici eu nu am avut modelul asta la reparat...,am sa incerc procedura cu butoanele...multumesc ..revin cu noutati.. Link spre comentariu
Vizitator dorinspeedy Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 nici eu nu am avut modelul asta la reparat...,am sa incerc procedura cu butoanele...multumesc ..revin cu noutati..poate te ajuta asta http://expert-cm.ru/images/stories/shemy_tehnich/saeco_incanto_tech_list.pdf Link spre comentariu
Oanna Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Si la mine palpaie becul pentru boabe de cafea și nu pot face cafea , nici măcinată nu merge . Cafea are , am curățat aparatul și degeaba . Oare care e problema ? Multumesc Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Dacă aveți manualul de utilizare, trebuie să vedeți ce eroare semnifica acel led... Link spre comentariu
Oanna Postat Ianuarie 19, 2021 Partajează Postat Ianuarie 19, 2021 Nu am manual din pacate Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 Acum 12 ore, Oanna a spus: Nu am manual din pacate Căutați pe google, după modelul aparatului . Link spre comentariu
ecu Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 cred ca trebuie facuta decalcefiere .am avut si eu unul asemanator si asa am rezolvat. nu mai tin minte procedura dar macar e o idee Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 Acum 25 minute, ecu a spus: cred ca trebuie facuta decalcefiere .am avut si eu unul asemanator si asa am rezolvat. nu mai tin minte procedura dar macar e o idee In manual se găsește și procedura de decalcifiere... ! Link spre comentariu
ecu Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 da ai dreptate si manualul l-am gasit pe net Link spre comentariu
gymy Postat Ianuarie 20, 2021 Partajează Postat Ianuarie 20, 2021 Daca nu se aude râșnița pot fi cărbunii de la râșnița. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum