Radiotelegrafist Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 salut;dupa cum spune titlul subiectului a fost publicata o schema de radio comanda in revista tehnium dupa anii 90 nu mai stiu nici anul nici luna cand sa publicat.mentionez ca aceasta schema a fost pusa in practica pe o masinuta in cadrul cercului de electrotehnica de la casa pionerilor fiind si eu inscris in acel cerc pe vremea aceea.tin sa mai mentionez cateva date,frecventa de lucru 27mhz.conponente active folosite ;c.i.a741,lm324,lm555.etc.schema era productie autohtona.intrebarea este:daca cineva mai detine aceasta schema care functiona cu patru comenzi rog sa-o postati cu gandul ca va fi multor radio modelisti de folos.multumesc anticipat. Link spre comentariu
moduino Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Eu unul, ma gandesc ca este depasita schema respectiva. Acum cu un simplu modul TX si un integrat specializat (PT2262), poti tele comanda destule canale. Arunca-ti un ochi aici. 1 Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Eu zic ca doua PIC-uri (unul Tx, altul Rx) 12Fxxx te scutesc de multe componente externe. Banuiesc ca vrei PPM la ele, nu ON-OFF doar. Link spre comentariu
Adierea Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Cauta pe net vezi ca este arhiva revistei Tehnium . Link spre comentariu
Adierea Postat Ianuarie 1, 2014 Partajează Postat Ianuarie 1, 2014 Telecomanda asta cauti ? Link spre comentariu
one Postat Iulie 29, 2014 Partajează Postat Iulie 29, 2014 (editat) Sunt de acord ca acum cu 2 ZigBee sau un modul Tx+ unul Rx se pot face telecomenzi destul de avansate. Dar cred ca cel mai bine este tot cumpararea unei telecomenzi de marca, gata facuta, poate chiar si la mana a 2 a. Telecomanda din schema postata este mult prea imprecisa si instabila, are doar 4 canale digitale, nu proportionale. Este la nivelul unei telecomenzi pentru o jucarie pe care o manevrezi pe covor. Editat Iulie 29, 2014 de one Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 da dle. Adierea,acestea sunt schemele pe care le cautam:multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum