wlk Postat Februarie 8, 2024 Partajează Postat Februarie 8, 2024 Unde mai se incarca cu Argon pentru persoane fizice in 2024? Link spre comentariu
spik Postat Februarie 8, 2024 Partajează Postat Februarie 8, 2024 Lasa un nr de telefon si te ajut. Link spre comentariu
smihail9 Postat Martie 12, 2024 Partajează Postat Martie 12, 2024 Pe firma la SIAD incarc butelia cu Corgon. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 La cluj stie cineva unde pot incarca butelii de Argon? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 22 Partajează Postat Ianuarie 22 La Linde Gaz. Bd. Muncii nr. 18. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 La 22.01.2025 la 21:10, yo9hrb a spus: La Linde Gaz. Bd. Muncii nr. 18. Merge pe persoana fizica? Am doua butelii de 10L Link spre comentariu
ady2006 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 Nici la Linde nici la MW Gaze in Cluj-Napoca, nu se mai poate decat pe firma cu contract cu ei de mai bine de un an. Si buteliile trebuie sa aiba verificarea in regula. Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Ar fi cazul sa ne interesam pe la vecini, Bg si Hu, despre gazele astea.... Acum, cu libera trecere la frontiera, nu ar mai fi o problema decat pentru cei ce stau departe.... In Ruse de ex, la o cautare rapida si fara detalii pe net, apar cateva firme mici care furnizeaza gaze tehnice, in afara de cele mari care sunt si pe la noi, Linde/Messer/Siad etc. Poate vecinii au o legislatie mai permisiva si politicile firmelor care vand gaze tehnice sunt altfel, mai putin restrictive decat la noi.... Link spre comentariu
ady2006 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Complicat asa si se ajunge tot la pret. Ca asta-i de fapt problema cu incarcatul pe firma. Inainte, la mica intelegere, ca sa nu-i zic altfel, incarcam butelia de 10L cu argon la 100 ron. Ultima data, incarcare oficiala pe firma, butelie "verificata" pe loc, 280 ron. Plus ca nu mai stau in Cluj-Napoca si am mers din Gilau pana pe bld Muncii, asteptat vre-o 40 min .... ti se cam apleaca de sudat orice rahat cu argon ca inainte. Link spre comentariu
draku Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Insa daca nu ai posibilitatea sa iei pe vreo firma.... Link spre comentariu
ady2006 Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Aia poate fi intr-adevar o problema. Nu ca nu gasesti pana la urma o firma dar daca trebuie sa o cauti, o sa mai vrea si ala "de o bere" si iar se ajunge la bani. Oricum, pana la buteliile de unica folosinta de 1L gata umplute la 150 ron, mai e cale lunga. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Alea-s la 90bari unplute, deci vreo 90l gaz, cam 10-15min de sudura... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 27 Partajează Postat Ianuarie 27 Vezi ca si transportul este o problema. Buteliile alea intra sub incidenta ADR. Daar stiu ca mai erau magazine care le aduna si le trimit la umplut. Parca este unul in Ploiesti. Link spre comentariu
CATA2003 Postat Ianuarie 28 Partajează Postat Ianuarie 28 La Timisoara gasesc sa le umplu cu Argon? Mai am drum pe acolo, sau in Alba? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 (editat) https://www.gheatacarbonicaco2.ro/contact Discutati cu ei. Pretul la o butelie de 20l Ar si Corgon este de 1291 lei incarcata, cea de 20l incarcate este 1245lei. 4mc Ar si Corgon costa 280 lei, cred ca e si TVA in pret. 1kg CO2 costa cam 13 lei. La pretul asta deja nu mai e interesant CO2. Editat Februarie 3 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum