Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Butelie argon,corgon,CO2

GEO 53 BN

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • 10 luni mai târziu...

Nici la Linde nici la MW Gaze in Cluj-Napoca, nu se mai poate decat pe firma cu contract cu ei de mai bine de un an. Si buteliile trebuie sa aiba verificarea in regula.

Link spre comentariu

Ar fi cazul sa ne interesam pe la vecini, Bg si Hu, despre gazele astea....

Acum, cu libera trecere la frontiera, nu ar mai fi o problema decat pentru cei ce stau departe....

In Ruse de ex, la o cautare rapida si fara detalii pe net, apar cateva firme mici care furnizeaza gaze tehnice, in afara de cele mari care sunt si pe la noi, Linde/Messer/Siad etc.

Poate vecinii au o legislatie mai permisiva si politicile firmelor care vand gaze tehnice sunt altfel, mai putin restrictive decat la noi....

Link spre comentariu

Complicat asa si se ajunge tot la pret. Ca asta-i de fapt problema cu incarcatul pe firma. Inainte, la mica intelegere, ca sa nu-i zic altfel, incarcam butelia de 10L cu argon la 100 ron. Ultima data, incarcare oficiala pe firma, butelie "verificata" pe loc, 280 ron. Plus ca nu mai stau in Cluj-Napoca si am mers din Gilau pana pe bld Muncii, asteptat vre-o 40 min .... ti se cam apleaca de sudat orice rahat cu argon ca inainte.

Link spre comentariu

Aia poate fi intr-adevar o problema. Nu ca nu gasesti pana la urma o firma dar daca trebuie sa o cauti, o sa mai vrea si ala "de o bere" si iar se ajunge la bani. Oricum, pana la buteliile de unica folosinta de 1L gata umplute la 150 ron, mai e cale lunga.

Link spre comentariu

Vezi ca si transportul este o problema. Buteliile alea intra sub incidenta ADR. Daar stiu ca mai erau magazine care le aduna si le trimit la umplut. Parca este unul in Ploiesti.

Link spre comentariu

https://www.gheatacarbonicaco2.ro/contact

Discutati cu ei.

Pretul la o butelie de 20l Ar si Corgon este de 1291 lei incarcata, cea de 20l incarcate este 1245lei.

4mc Ar si Corgon costa 280 lei, cred ca e si TVA in pret.

1kg CO2 costa cam 13 lei.

La pretul asta deja nu mai e interesant CO2.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări