Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Butelie argon,corgon,CO2

GEO 53 BN

Postări Recomandate

Am extras dintr-o recenzie a unui aparat de sudura urmatorul text:

"Am sudat destul de mult pt hobby, am terminat o butelie de gaz C18, am umplut la Linde absolut legal, pe persoana fizica cu 150lei butelia de 10L."

Recenzia este scrisa acum 8 luni.

Cam ce o fi insemnand legal?

Link spre comentariu

Sa speram ca Linde va gasi o solutie. In definitiv daca era vorba de un contract, care este de fapt o hartie intre doua parti, el se poate incheia cu oricine.

Sincer, refuzul de a lucra cu persoane fizice mi s-a parut o prostie!

Multumesc de raspuns si sa speram!

Editat de area51
omisiune multumiri
Link spre comentariu

Mersi pentru numerele de mobil.
Adresa la care figureaza societatea de gaze, B-Dul. Theodor Pallady Nr. 319, nu am gasit-o desi m-am "plimbat" inainte si inaoi cu Street View. Numarul 319 nu este pe Theodor Pallady. Probabil asa este conventia (coduri postale. etc.)

O cautare pe google "gazoteh" apoi selectam harti apare pe strada Drumul Balta Arin nr.6.

Pe Theodor Pallady este un mic sens giratoriu care are ca intrari/iesiri Theodor Pallady, str. Libertatii si str. Balta Albina. Daca mergem pe str. Balta Albina, prima str. care o ia la stanga este Drumul Balta Arin, iar la nr.6 este Gazoteh S.A.

Link spre comentariu

Mie mi-a spus despre GTH cineva de la o firma care comercializeaza, printre alte scule ndustriale, si butelii de gaze.

Mi-am exprimat indoiala ca mai pot reincarca butelia de argon din cauza politicilor comerciale ale marilor distribuitori si mi-a spus ca cei de la GTH nu au o problema cu persoanele fizice, in unele cazuri incarcarea putand fi facuta pe loc.

Cum inca nu am consumat butelia cumparata incarcata, nu am apelat la ei, dar am pastrat informatia pentru mai tarziu.

Sper sa fie si adevarata.

Daca reusesti sa rezolvi la ei, ar fi interesant sa postezi aici.

Link spre comentariu

Sunt cam reticent in expunere "am incarcat",

Linde nu iti incarca butelia decat daca o bagi in circuit,asta inseamna o dai la ei, butelia sa fi fost pentru acelasi tip de gaz pentru care vrei s-o umpli o verifica ti-o omologheaza, si abia apoi ti-o incarca, platesti doar gaz nu mai platesti chirie la tubul lor.

Au fost cazuri cand au tinut mult timp butelia pana sa o goleasca si a costat mai mult chiria decat gazul.

"Pentru persoane fizice, la închirierea buteliilor, Linde percepe o garanție în valoare egală cu contravaloarea buteliei/buteliilor."

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări