wally_gatter Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 Acesta este al meu: https://www.emag.ro/reductor-presiune-pro-ar-co2-gce-32-l-pc0780864/pd/D67N12MBM/ Link spre comentariu
draku Postat Octombrie 29, 2021 Partajează Postat Octombrie 29, 2021 pare ca manometrul din dreapta este gradat in l/min, cu 2 scale, de co2 si ar Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 (editat) Densitatea diferita a gazelor. Luati acest manual, este exact ce trebuie. https://vdocuments.site/sudarea-mig-mag-burcapdf.html Editat Octombrie 30, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 La 29.10.2021 la 15:43, draku a spus: pare ca manometrul din dreapta este gradat in l/min, cu 2 scale, de co2 si ar Da, aveti dreptate, este scris marunt si este in litri pe minut. Am setat intre 15 si 20 litri pe minut si am facut doua suduri de proba, in solzi de peste, au iesit foarte bine, niciodata nu am mai sudat in solzi de peste, am avut doar incercari de ''puncte de sudura'' doar.. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Co2 20l/minut la cite sute de A??? La MAG 10l/min este absolut suficient in regim de scurtcircuit. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Acum 4 ore, Ion_Bumbu a spus: Co2 20l/minut la cite sute de A??? La MAG 10l/min este absolut suficient in regim de scurtcircuit. 500A Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Da, sinteti probabil singurul care reuseste 500A cu fir de 0,8mm simai ales si solzi de peste. Promit sa nu va mai deranjez cu sugestii stupide!' Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Acum 6 ore, wally_gatter a spus: Da, aveti dreptate, este scris marunt si este in litri pe minut. Am setat intre 15 si 20 litri pe minut si am facut doua suduri de proba, in solzi de peste, au iesit foarte bine, niciodata nu am mai sudat in solzi de peste, am avut doar incercari de ''puncte de sudura'' doar.. Pai si nu pui si tu o poza, sa ne convingem si noi? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Acum 2 ore, Ion_Bumbu a spus: Da, sinteti probabil singurul care reuseste 500A cu fir de 0,8mm simai ales si solzi de peste. Promit sa nu va mai deranjez cu sugestii stupide!' Cu scuzele de rigoare rectific aberatia: curent de sudura 140A , DC 5V , 20l/min. Acum 2 ore, merck a spus: Pai si nu pui si tu o poza, sa ne convingem si noi? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 (editat) Aveti manualul lui Burca&Co, acolo aveti cam tot ce este necesar pentru setarea corecta a aparatului. 5Vdc in nici un caz, poate 15Vdc insa ai aia ar parea putini dupa mine, cam 17 ar fi OK. Debitul gazului, Corgon pare a fi tineti-l pe la 10, max 12l/min altfel faceti risipa. La Co2 8l este absolut suficient. Nu va chinuiti sa faceti solzi, un cordon uniform este chiar mai bun decit incercarea de a manipula baia ca sa iasa ceva ce seamana cu sudura Tig, se poate insa cu pretul unui cordon rece. Editat Octombrie 31, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Pentru mine cam asa arata o sudura solzi de peste: in extremis accept si asta: Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Si aia in ce tehnologie este ? Credeti ca este MAG? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 31, 2021 Partajează Postat Octombrie 31, 2021 Tig,100%....cred că nici ultimul răcnet de la Fronius (mă refer la gama TPS),nu scoate așa ceva. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 15 ore, Ion_Bumbu a spus: Aveti manualul lui Burca&Co, acolo aveti cam tot ce este necesar pentru setarea corecta a aparatului. 5Vdc in nici un caz, poate 15Vdc insa ai aia ar parea putini dupa mine, cam 17 ar fi OK. Debitul gazului, Corgon pare a fi tineti-l pe la 10, max 12l/min altfel faceti risipa. La Co2 8l este absolut suficient. Dupa cum am spus, sunt chiar la inceput in ale sudurii, sigur nu vreti sa vedeti ce suduri am facut inainte de a avea aparat MIG/MAG (au iesit oribile, nici la fier vechi nu mai iau astia materialul rezultat) Link spre comentariu
area51 Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Acum 15 ore, Ion_Bumbu a spus: Aveti manualul lui Burca&Co, acolo aveti cam tot ce este necesar pentru setarea corecta a aparatului. Se poate un link catre manualul respectiv? (Nu m-am descurcat sa-l gasesc) Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum