Juice Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Am facut rost de 4 boxe auto Bang & Olufsen, 2 midbasi si 2 inalte..Ideea ii ca nu am gasit nimic despre ele .Au ceva coduri scrise pe ele dar nu gasesc nimic dupa cod.Am nevoie de parametrii.O sa atasez astazi niste poze pentru a putea vedea boxele ... Link spre comentariu
ahegyes Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Pot sa-ti masor eu parametrii T/S - Link spre comentariu
Juice Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Dupa poze ? Zi`mi exact la ce sa fac poze.Fata/Spate/Lateral ? Link spre comentariu
ahegyes Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Dupa poze - ciuciu.Trebuie sa imi aduci un dif si in 5 min se rezolva. Link spre comentariu
Juice Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Despre astea vorbeam .... http://www.99poze.ro/poze_937194317/ Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 nu arata cine stie ce,asta daca vrei sa faci boxe de casa cu eleasculta-le putin si vezi daca iti place cum sunadaca da,ar trebui sa incerci sa le masori rapsunsul in frecventa pe un panou mai mare sa-ti faci o idee daca sunt utilizabile impreuna pe 2 caicu parametrii electromecanici nu prea ai ce sa faci in momentul asta,decat cand dimensionezi cutia,dar fiind auto,nu or sa fie prea straluciti.Oricum trebuie masurat totul pt ca fiind OEM,nu o sa gasesti nimic pe net,decat piese de schimb dupa acel cod Link spre comentariu
Juice Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Intradevar nu arata nu stiu cum sau intr`un mod special dar daca tot le am ar fi pacat sa nu le fac o cutie.Toate modelele de Audi din 2008 in sus sunt dotate cu astfel de difuzoare si pot sa spun ca ramai stramb dupa ce le asculti.Claritate,putere.... Link spre comentariu
CBI Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 da dar acolo semnalul este procesat mult pt a putea fi folosite in incinte trebuie sa aiba alte caracteristici,de regula diferite de cele pt utilizarea auto,altfel vor suna f prost ,mai ales neprocesatece asculti in Audi este psihoacustica nu liniaritate sau stereofonie,pe anumite genuri de muzica te poate atrage,mai ales daca bubuie si basii bine, dar daca esti invatat cu suntul bun,pare ca ceva e suspect Link spre comentariu
Juice Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Sper sa imi permita timpu sa fug pana la colegu " ahegyes " care a avut bunavointa de a ma invita la el, si atunci voi vedea exact cum sta treaba cu difuzoarele astea ... Va tin la "curent" ! Link spre comentariu
ahegyes Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 In principiu CBI are dreptare. Difurile de masina sunt pt miasina. Totusi - eu am avut surprize placute cu unele difuzoare de masina. Acum, eu nu le-am ascultat pe astea, mai mult de atat nici macar nu le-am masurat. Poate CBI macar le-a ascultata - Adica s-a plimbat cu un AUDI si stie despre ce e vorba si cum suna. Apoi - cat de procesat e sunetul in Audi - nu stiu ce sa zic, pt ca ai optiune sa schimbi HEAD-Unit-ul, moment in care daca ai procesare mai speciala din Unitul Original - s-a cam dus naibii sunetul curat.In sfarsit - sunt multe variabile - si noi nu facem altceva decat sa speculam acum ca sunt intr-un fel sau altul. Daca difurile ajung la mine, vedem ce parametri T/S au, mai punem urechea pe ele si atunci tragem concluziile. Un lucru e clar - sansese sunt mici ca sa fie foarte bune pt. a fi utilizate in casa - dar - eu am vazut si difuzoare de masina care au mers bine spre foarte bine intr-o boxa de casa, din cate tin eu minte difuzoarele respective erau marca bosse. Link spre comentariu
Juice Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 E clar ca nu voi avea sunetul care e in masina dar pentru un birou eu zic ca nu pot avea prea mari pretentii .... Pot face rost si de difuzoare bosse.Difuzoarele vor fi puse pe 2 amplificatoare monoblock Harman Kardon ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum