radue Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 Caut si eu un software care sa transforma partea audio a unu dvd intr-un fisier gen mpo3, wav, ogg ( de preferinta wav )...Acuma chestia este ca eu vreau sa fac miscarea asta cu un dvd care nu are fisiere audio, partea audio fiind integrata in fisierele video.M-am gandit sa fac dvd-ul cu divx intr-unfisier avi si atunci sa folosesc cool edit 2 pro ca sa-i scot partea de sunet...Alte idei ce aveti ? Link spre comentariu
hugo Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 Pai deschizi vob-urile de pe dvd cu VirtualDub-MPEG2, alegi coloana sonora(daca are mai multe), si apoi dai "Save wav". Nu mai trebuie sa faci divx si apoi sa scoti partea audio. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Merci mult, solutia este excelenta...Totusi, pentru cei care nu au acces la un programmai profesioanl, am impresia ca sunetul pe care il scoate din fisierul respectiv este in format raw pcm, care nu paote fi deschis cu cool edit pro 2, sau programele audio gen foobar...eu am folosit samplitude pt a-l face in pcm care paote fi deschis de windows, adica wav...( au toate ca fisierul are extensia tot wav, nu paote fi deschis de softurile enumerate mai sus... ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum