myshyk Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 am o asemenea tastatura, are iesire pe mufa jack cu trei sectiuni, as putea s-o folosesc la un laptop, de exemplu? Stie cineva care sunt legaturile, mentionez ca are alimentare separata cu o baterie de 3 v. Link spre comentariu
myshyk Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Vad ca nimeni nu cunoaste tastatura, dar ordinea firelor la mufa usb o stie cineva? Banuiesc, ca doua sunt pentru alimentare + si -5V, iar doua sunt pentru transfer de date, tx,rx. Dac inversez tx cu rx, ce se poate intampla rau, se defecteaza ceva? Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 daca nu inversezi plusul cu minusul nu are ce sa se intample Link spre comentariu
myshyk Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Nu am cum sa le inversez, e cu alimentare autonoma. Am doar (decat? )trei fire la iesire, masa, tx si rx.Multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum