Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mod utilizare combina audio

Vizitator sorinnx2

Postări Recomandate

Vizitator sorinnx2

Salutare , am o combina sony mai veche dar care merge si acum fara nici un repros la orice volum as da-o .Intrebarea mea e urmatoarea : pot folosi o combina mai mica pe post de amplificator pentru aceasta ? Deesigur in limita bunului simt .Treaba ar veni cam asa , combina sony data pe GAME (mod aux ) si capatul cu L si R sa vina in ea , iar jack-ul verde in locul de speaker la celalalta .Dauneaza cu ceva daca nu este data prea tare ?Am facut asa ceva la un prieten si chiar a mers foarte bine .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anddy

1

Top autori în acest subiect

Adica semnalul de iesire de la alta combina sa-l bagi la intrarea "game" de la sony?In nici un caz nu. La intrarea "game"aplici semnal de la iesire laptop sau calc..Dar de ce vrei sa faci asta? se aude prea incet?

Link spre comentariu
Vizitator sorinnx2

Se aude foarte bine , vroiam doar sa stiu .Dar totusi , care ar fii consecintele daca as face asta ?Am o ruda care a facut asta , foarte mult timp , chiar si in prezent tine asa combinele si merg ca noi .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări