xragon Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Imi cer scuze daca am pus topicul vechi in alta sectiunea , sper ca aceasta sectiune este buna dupa parerea adminilor binenteles As dori sa deschid acest topic pentru diverse jocuri cu lumini , si pentru ca sunt primul , doresc sa sparg eu gheata... Am 2 vu metre din plexic si vreau sa imi spuneti cum vi se pare lucrarea finala , multumesc. \ Link spre comentariu
Neluc Postat Septembrie 22, 2013 Partajează Postat Septembrie 22, 2013 felicitari,dovada ca inca se mai ,,mestereste, Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2013 multumesc Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 17, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2014 se mai adauga un vu metru in stare de testare Link spre comentariu
xragon Postat Aprilie 29, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2014 si un vu metru mono terminat , la nivelul 5 si 6 au fost puse invers , dar s-a remediat aceasta problema , din pacate sunet nu am datorita dreptului de autor ! Link spre comentariu
xragon Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 se adauga si un vu metru simplu cu lm3915 dar care este atractiv Link spre comentariu
Stefan Postat August 9, 2014 Partajează Postat August 9, 2014 daca prezinti doar clipurile de pe youtube, fara nimic tehnic, o sa inchid topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum