Vizitator simaioan Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Am un aspirator Philips Jewel FC 9050/01/B la care a puscat integratul, un R si un C, incat nu se mai vede nimic din ce scria pe piese.Rog pe cine are schema electronica sa o posteze aici sau sa mi-o trimita pe adresa de email: simaioan at yahoo dot com. Precizez ca nu am postat inainte sa sap dupa schema, dar nu am gasit nimic util.Cu multumiri. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Cu schema , slabe sperante .Anuleaza electronica si ... gata. Link spre comentariu
Vizitator simaioan Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Rog, daca poate cineva, sa imi trimita o poza a placii pe care sa se vada ce scrie pe integrat. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Cu cati pini e integratul?Ce scrie pe placa electronica? Link spre comentariu
Vizitator simaioan Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Integrat cu 18 pini. Pe placa, aproape de integrat scrie "4704M", iar pe "verso", unde-s circuitele, scrie: PCB-MB 4322 006 22941. Triacul e un BTA 212. Langa integrat e un oscilator de cuart cu trei pini. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Am crezut ca aveti noroc, eu am un modul de philips din dezmembrari, dar c.i. are2x10 pini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum