Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor cu sfaturi pivind un nokia N8

Vizitator clafel75

Postări Recomandate

Vizitator clafel75

Buna . Cine ma poate ajuta si pe mine la un nokia N8?Problema e ca am incercat sa fac o resoftare dar in timpul resoftari a cazut net-ul. Acum telefonul nu mai e vazut de nici un pc ca si periferic si nu mai merge . Ati mai intalnit aceasta problema? Daca da , v-as ruga sa-mi dati si mie o solutie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• slave2anubis

1

• 8429kyd

1

Top autori în acest subiect

Vizitator spaga

te pot ajuta in ceea ce priveste resoftarea lui .... iti trebuie doar cablu de date . si phoenix ...instalezi phoenix .. dupa ce s-a instalat deschizi programul ,, intri la tools.. data packege download iar la code product scrii 0599829 (asa vei avea limba romana pe el)..si dai download..dupa ce s-a descarcat inchizi programul phoenix ,, il redeschizi ,, selectezi file---new profile ----open si cauti rm-596 . dupa ce ai selectat dai flasing si ti se va deschide o fereastra cu code productul care l-am scris mai devreme selectezi si dai rufurbish... de aici te descurci ..... trebuie sa ai instalat in pc nokia pc suite

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări