Vizitator clafel75 Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Buna . Cine ma poate ajuta si pe mine la un nokia N8?Problema e ca am incercat sa fac o resoftare dar in timpul resoftari a cazut net-ul. Acum telefonul nu mai e vazut de nici un pc ca si periferic si nu mai merge . Ati mai intalnit aceasta problema? Daca da , v-as ruga sa-mi dati si mie o solutie. Link spre comentariu
8429kyd Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Acasa nu mai ai ce sa ii faci,la service cu el, se foloseste un box si cablu special care acceseaza direct flashul si se rescrie. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Septembrie 23, 2013 Partajează Postat Septembrie 23, 2013 desfa caapcul de jos, scoate bateria, incarca bateria pe un telefon ok. dupa descarca pheonix crakuit si scrie softul prin usb... daca nu doar pe f-bus... Link spre comentariu
Vizitator spaga Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 te pot ajuta in ceea ce priveste resoftarea lui .... iti trebuie doar cablu de date . si phoenix ...instalezi phoenix .. dupa ce s-a instalat deschizi programul ,, intri la tools.. data packege download iar la code product scrii 0599829 (asa vei avea limba romana pe el)..si dai download..dupa ce s-a descarcat inchizi programul phoenix ,, il redeschizi ,, selectezi file---new profile ----open si cauti rm-596 . dupa ce ai selectat dai flasing si ti se va deschide o fereastra cu code productul care l-am scris mai devreme selectezi si dai rufurbish... de aici te descurci ..... trebuie sa ai instalat in pc nokia pc suite Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum