hpavictor Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 LM318 are echivalent functional AD845 Pentru @franzm : Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Faina. Mare multam. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Intotdeauna cu multa placere ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Cateva ciudatenii : Link spre comentariu
George Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Lipsesc cu desavarsire armonicile impare. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Alte ciudatenii , studiate intens de pasionatii genului Quad , din pacate nu sunt disponibile decat la rezolutie mica ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Lipsesc cu desavarsire armonicile impare. A , da ? Nu stiam ... Oricum la nivelul ala ... spectral totul este pur . Asta e principiul puntii echilibrate , adica distorsiuni aproape zero .Dar de la teorie la practica este foarte mult de munca . Oricum voi urmari discutia pe aceasta tema , si eu sunt curios cum vor finaliza " baietii " acest proiect pe principiul Quad . Link spre comentariu
George Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Armonici pare = colesterol bun.Armonici impare = colesterol rau. Link spre comentariu
ain Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Lipsesc cu desavarsire armonicile impare. Ma lasa vederea sau armonicile impare nu doar ca sunt prezente, dar sunt semnificativ mai mai ca cele impare (amplitudinea A3>A2, A5>A4, samd)? Daca nu ma insel, o distibutie "ideala" a spectrului armonicilor ar presupune o scadere lineara a amplitudinii pe masura cresterii ordinul armonicii (in coordonate semilogaritmice). Deci A2>A3>A4>A5...Oricum scheme relativ simple cu potential de "sunet de lampa SE". Desi la 0.000... % distorsiuni, nu prea cred ca mai conteaza distributia distorsiunilor. Link spre comentariu
George Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Ma lasa vederea sau armonicile impare nu doar ca sunt prezente, dar sunt semnificativ mai mai ca cele impare (amplitudinea A3>A2, A5>A4, samd)?Eu m-am referit la cele din poza de mai jos, unde se vede clar ca lipsesc armonicele de 30, 50, 70 si 90 Khz (deci armonici impare), numai ca m-am entuziasmat cam repede si pe moment nu am observat ca armonicele sunt de la 20 Khz in sus, din neatentie am crezut ca sunt de la 2 Khz in sus. Imi cer scuze initiatorului topicului (lui Victor) pentru offtopic. Link spre comentariu
ain Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Eu m-am referit la cele din poza de mai jos, unde se vede clar ca lipsesc armonicele de 30, 50, 70 si 90 Khz (deci armonici impare), numai ca m-am entuziasmat cam repede si pe moment nu am observat ca armonicele sunt de la 20 Khz in sus, din neatentie am crezut ca sunt de la 2 Khz in sus. Vezi ca fundamentala e de 20kHz. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Cateva lamuriri suplimentare pentru schema MBCA : Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Lamuriri suplimentare pentru cei ce nu cunosc / inteleg principiul Quad : Link spre comentariu
ex.escu Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Au fost realizate amplificatoare mai evoluate (cu c.b.i. in curs de finalizare atat in Romania cat si in strainatate-just in case..) care functioneaza foarte bine-sunet "curat",transparent,etc.,folosind la baza principiul puntii Maxwell-Wien. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Inca o schema asemanatoare , ca propunere de modificare in viitor a unei variante SARA by Greierasul pe acest principiu : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum