Shambala Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Eu nu vad nici o aberatie. Nu e destul de altfel schema postata de $ ? Eu cred ca a fost un fel de raspuns la postul lui Franzm. Cand am considerat off topic am ascuns postarile, dar sa nu exageram. Atitudinea dvs. lasa insa mult de dorit. Asa cum am scris, forumul - inclusiv acest topic, este deschis tuturor. Daca doriti un topic personal, in care sa postati doar dvs, discutati cu Vasile, poate va accepta asa ceva .... Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 5, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Acestea fiind deja scrise , va promit ca nu mai intervin in acest subiect . Va urez sa va delectati cu scheme si idei doar de la $ . Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 (editat) V-ati întrebat, ce se întâmpla daca se combina finalul L08M cu amplificatorul (etajul final) al lui Barney Oliver si se aleg cu grija valorile rezistoarelor? Am realizat varianta din greseala, pe vremuri, când am testat amplificatorul M. Wiederhold cu finali complementari. Editat Aprilie 13, 2017 de franzm 1 Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Eu marturisesc ca ma intreb dar daca ar avea si o poza cu realizarea practica atunci ar inchide gura gargaragiilor care ar sustine ca este gargara cu nisip . Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Intentia initiatorului topicului a fost asta: Exista si alte concepte tehnice diferite de cele devenite deja clasice ...Sper sa va atraga atentia cateva idei si solutii mai " altfel " . Asa ca ma limitez la a expune niste idei si nu va voi satisface curiozitatea cu poze si filme. Mai ales ca pe la începutul anilor '80 nu am avut acces la mediile digitale de azi. Totul în spiritul celebrelor cuvinte ale lui Edison. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 19, 2017 Partajează Postat Aprilie 19, 2017 (editat) Iata si o posibila sursa de inspiratie a tatucilor lui L08M. Edit: Pardon. KR 720, 725. Editat Aprilie 19, 2017 de franzm Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 9, 2017 Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Un nou descendent al vechiului amplificator în clasa A al lui JLH. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Un nou descendent al vechiului amplificator în clasa A al lui JLH. Ce-i cu el? L-ai realizat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum