hpavictor Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Aiurea . Suntem îndreptățiți să solicităm detalii despre măsurătorile cu AudioPrecision , doar pentru a confirma / infirma soluția tehnică aleasă , dacă s-a ajuns până la măsurători , în bunul simț mioritic .. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 28, 2017 Autor Partajează Postat Martie 28, 2017 Sander Sassen si Bruno Putzeys au conceput ExtremA : http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1842.5/extrema-reference-class-a-diy-amplifier/ Link spre comentariu
franzm Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Pe diyaudio.com s-a discutat mult despre acest amplificator si s-a constatat ca are o serie de neajunsuri suparatoare. Iar Putzeys, cel care de fapt a conceput schema, s-a cam distantat de realizarea sa. Asa ca, daca doriti neaparat clasa A, încercati ß24 al lui Ti Kan. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 28, 2017 Autor Partajează Postat Martie 28, 2017 (editat) Nu , am văzut că schema ExtremA are similitudini cu cea pe care o am în dezvoltare ( folded cascod adică prescurtat FC ) . Mă refer doar la etajul de intrare . Etajul de ieșire nu este pe gustul meu . Editat Martie 28, 2017 de Victor Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 29, 2017 Autor Partajează Postat Martie 29, 2017 Alte similitudini cu proiectul aflat în dezvoltare : https://www.google.com/patents/US7907011 Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 30, 2017 Autor Partajează Postat Martie 30, 2017 Pe diyaudio.com s-a discutat mult despre acest amplificator si s-a constatat ca are o serie de neajunsuri suparatoare. Iar Putzeys, cel care de fapt a conceput schema, s-a cam distantat de realizarea sa. Asa ca, daca doriti neaparat clasa A, încercati ß24 al lui Ti Kan. A fost studiat deja , este interesant , dar nu foarte . Atentia mea a fost directionata in alta parte , datorita principului FC ( Folding Cascode ) , cred ca permite performante superioare proiectului Beta 24 . Va prezint cateva date interesante despre proiectul Beta 24 : Ca sa nu fiu considerat rauvoitor ( prin prisma performantelor excelente postate in graficele de mai sus ) , Beta 24 este cu siguranta un amplificator din Liga Mare , dar eu sper sa realizez un proiect de amplificator superior sau cel putin comparabil cu Beta 24 , dezvoltand principiul Folded Cascode ( FC ) in varianta proprie . Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 30, 2017 Autor Partajează Postat Martie 30, 2017 Pentru cei interesati : Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 31, 2017 Autor Partajează Postat Martie 31, 2017 http://rothacher.typepad.com/files/lampccs.pdf Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 (editat) Clasa AB+D. Merge si A+D. Editat Aprilie 5, 2017 de franzm Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Si daca înlocuiti etajul clasa D cu unul clasa B, începe sa semene cu ceva cunoscut. Link spre comentariu
claw Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Ceva clasa AB+B + clasa G nu ar merge? Vreau sa încerc ceva de genu' în zilele ce urmează. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 5, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Are cateva mici erori de desenare , daca esti interesat iti pot explica ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 5, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Stasis-ul ala e clasa A sau AB ( in functie de cum il reglezi ) , avand finalii conectati serie - paralel . Nu are nicio treaba cu clasa G sau AB + B etc . Nicio smecherie noua , pana si N Pass a renuntat la conceptul asta , dar tu iar ai murdarit postul . Te rog sa nu mai intervii in subiectele mele , decat daca chiar ai ceva important de spus . Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Topicul este deschis tuturor, nu este proprietatea privata a lui Victor. Nici un post nu a fost "murdarit". Poate posta fiecare, chiar daca face vreo greseala de apreciere. Greselile se explica si se corecteaza, nu se reproseaza sau se reclama din prima. Acest post va fi sters peste 24 de ore. LE - data fiind atitudinea reclamantului nu voi mai sterge acest post, poate va fi nevoie sa mai fac referire la el. (sic!) Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 5, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2017 (editat) Domnule moderator , vă invit să corectați aberațiile dolarului găurit . In caz contrar nu voi mai posta niciodată în acest subiect , eu nu am nimic de pierdut . Este evident că nu sunt proprietar pe acest subiect , iar eu nu m-am sesizat decât la activitatea continuu offtopic a unui anume user , cu îngăduința moderatorilor . In fine , nu eu hotărăsc soarta posturilor offtopic , dar îmi rezerv dreptul să nu mai scriu , în acest fel puteți avea o multitudine de puncte de vedere ale dolarului găurit . Editat Aprilie 5, 2017 de Victor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum