hpavictor Postat Februarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Un preamplificator " altfel " : Remarcati smecheria pe iesirea preamplificatorului pentru compensarea pierderilor pe cablului de semnal ? Link spre comentariu
MLGore Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 (editat) Wow! Deja balesc! Desi nu-mi place partea cu servo senzor de la iesire (mie personal mi se pare o complicatie in plus) preul RIAA e creme de la creme! Bate la cur sigur aproape orice poleiala audiofila contemporana! Eu am unul mai modest, dar asemanator- preul din AM-U61, pe care l-am si clonat pt. 2 prieteni, si ei amatori de viniluri. Asta o sa-l pun bine, la schemele "de aur", alaturi de alte cateva (de ex. preurile de redare si inregistrare din GX-F91 ). Multumesc Victor! PS: Imi place alimentarea, +-32V, mai mare decat cea din multe etaje finale din ziua de azi, cat suporta TDA 7294? Editat Februarie 15, 2016 de MLGore Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Wow! Deja balesc! Asta o sa-l pun bine, la schemele "DE AUR", alaturi de alte cateva (de ex. preurile de redare si inregistrare din GX-F91 ). Multumesc Victor! PS: Imi place alimentarea, +-32V, mai mare decat cea din multe etaje finale din ziua de azi, cat suporta TDA 7294? Hm...+-32v... Pana la ce urmeaza mai sunt cativa pasi precum preul din HK 6800, dar nu mai pierdeti timpul! Pregatiti PLATINA pentru ce urmeaza: DIRECT DIN FUNDUL CURTII: Link spre comentariu
MLGore Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Nu-mi place condensatorul de pe intrarea MC. Link spre comentariu
MLGore Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 Cum zici tu, mie tot P-3060r imi place mai mult. Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Martie 9, 2016 Partajează Postat Martie 9, 2016 (editat) https://www.by-rutgers.nl/SSA-30W.html Rog un moderator sa fixeze acest subiect in prima pagina sau sa-l copieze integral in topicul mama cu scheme amplificatoare.Sunt multe idei interesante pe aici si cateodata caut topicul de imi ies ochii ca la melc. Va multumesc! Editat Martie 9, 2016 de ionicadelatara Link spre comentariu
franzm Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 (editat) Acesta este topic dedicat schemelor "bizare". Asa ca-i sta mai bine asa, de unul singur, fara sa fie integrat în celalalt, bombardat, torpilat si boicotat de detinatorii adevarului suprem al electronicii. Pentru regasirea topicului, folositi butonul "Urmareste acest topic". Editat Martie 10, 2016 de franzm Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 la tensiunea aia ce sarcina?!1R?! Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 @Emil. daca cititi cu atentie articolul intelegeti. Link spre comentariu
Kreator Postat Martie 10, 2016 Partajează Postat Martie 10, 2016 Ce e "NonSwitching superdiode"? Multumesc Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 De studiat : http://www.altmann.haan.de/splif_page/ Link spre comentariu
ratza Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Interesantă soluţia din link, ar putea fi folosită cu succes şi în alte aplicaţii. Mulţumesc. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 (editat) Mai exista si altele asemanatoare ,care folosesc principiul impartirii reactiei negative , spre exemplu Denon POA 6600 . In cazul Denon , etajul final ( amplificator in curent ) nu este sub reactia negativa globala , si din aceasta cauza are nevoie de un circuit independent de etajul amplificator in tensiune care sa realizeze functia de DC Servo . Denon POA6600 mai are cateva trufandale ... va las placerea sa le descoperiti singuri ! Editat Martie 23, 2016 de Victor Link spre comentariu
maxente Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Foarte, foarte interesant ce a facut nenea ala acolo scoțînd de sub reactie etajul de iesire care ataca boxa ! Trebuie sa o incerc neaparat Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Da e super interesant asta dar astfel se genereaza anumite distorsiuni care conteaza foarte mult de tipul tranzistorilor de iesire si de natura si caracteristica boxei. Vroiam sa mai vorbesc despre conceptul asta dar cred ca ati inteles despre ce este vorba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum