Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cateva idei " altfel " pentru scheme amplificatoare

Postări Recomandate

Wow! Deja balesc! Desi nu-mi place partea cu servo senzor de la iesire (mie personal mi se pare o complicatie in plus) preul RIAA e creme de la creme! Bate la cur sigur aproape orice poleiala audiofila contemporana! Eu am unul mai modest, dar asemanator- preul din AM-U61, pe care l-am si clonat pt. 2 prieteni, si ei amatori de viniluri. Asta o sa-l pun bine, la schemele "de aur", alaturi de alte cateva (de ex. preurile de redare si inregistrare din GX-F91 ). 

Multumesc Victor!

PS: Imi place alimentarea, +-32V, mai mare decat cea din multe etaje finale din ziua de azi, cat suporta TDA 7294?

Editat de MLGore
Link spre comentariu
Vizitator ionicadelatara

Wow! Deja balesc!  Asta o sa-l pun bine, la schemele "DE AUR", alaturi de alte cateva (de ex. preurile de redare si inregistrare din GX-F91 ). 

Multumesc Victor!

PS: Imi place alimentarea, +-32V, mai mare decat cea din multe etaje finale din ziua de azi, cat suporta TDA 7294?

Hm...+-32v...

Pana la ce urmeaza mai sunt cativa pasi precum  preul din HK 6800, dar nu mai pierdeti timpul!

Pregatiti PLATINA pentru ce urmeaza:

DIRECT DIN FUNDUL CURTII:

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator ionicadelatara

https://www.by-rutgers.nl/SSA-30W.html

Rog un moderator sa fixeze acest subiect in prima pagina sau sa-l copieze integral in topicul mama cu scheme amplificatoare.Sunt multe idei interesante pe aici si cateodata caut topicul de imi ies ochii ca la melc.

Va multumesc!

Editat de ionicadelatara
Link spre comentariu

Acesta este topic dedicat schemelor "bizare". Asa ca-i sta mai bine asa, de unul singur, fara sa fie integrat în celalalt, bombardat, torpilat si boicotat de detinatorii adevarului suprem al electronicii.

Pentru regasirea topicului, folositi butonul "Urmareste acest topic".

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mai exista si altele asemanatoare ,care folosesc principiul impartirii reactiei negative , spre exemplu Denon POA 6600 .

In cazul Denon , etajul final ( amplificator in curent ) nu este sub reactia negativa globala , si din aceasta cauza are nevoie de un circuit independent de etajul amplificator in tensiune care sa realizeze  functia de DC Servo . 

Denon POA6600 mai are cateva trufandale ... va las placerea sa le descoperiti singuri !

Editat de Victor
Link spre comentariu

Da e super interesant asta dar astfel se genereaza anumite distorsiuni care conteaza foarte mult de tipul tranzistorilor de iesire si de natura si caracteristica boxei.

Vroiam sa mai vorbesc despre conceptul asta dar cred ca ati inteles despre ce este vorba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări