hpavictor Postat Octombrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Ba am înțeles foarte bine , se pare ca nu ai remarcat degenerarea oglinzilor de curent în schema lui Patefon , este o schema full simetrică cu oglinzi de curent care nu prezintă problemă menționată de tine .Soluția este foarte simplă , o rezistență chioara ! Link spre comentariu
sk24bpo Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 da-mi un link cu schema lui patefon Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 http://www.elforum.info/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=103407 Link spre comentariu
sk24bpo Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 (editat) Poate sunt eu adormit inca, dar nu rezolvi nimic , ba in plus mai si muti curentul de pe o ramura pe alta a diferentialului. Mi se pare chiar ca cea mai proasta optiune. Editat Octombrie 21, 2015 de RaimondAudio 1 Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 21, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Sper ca acum te-ai lămurit . Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Un amplificator simplu si bun din anii "70. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 O problemă pe care am mai semnalat-o şi altă dată în acest topic: cînd postaţi scheme foarte vechi, ale căror piese nu se mai fabrică de generaţii, încercaţi o actualizare a lor. În plus, fiind vorba de trz moderni cu bandă mult mai largă, acele scheme sînt pasibile de oscilaţii şi alte fenomene. De preferat să fie socotite ca material didactic şi istoric, nu ceva viabil în prezent. Nu-mi închipui un începător care să se apuce de făcut ceva atît de vechi. Părerea mea. Link spre comentariu
ex.escu Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Schema de la #367 e de la un amplificator profesional,de chitara,si e un exemplu de calitate+robustete/pret de cost;acest sistem,cu transformator defazor(ar fi fost interesante comentarii vizavi de avantaje,clasa de functionare,comportare la scurtcircuit,etc...) a fost folosit de unele firme cu succes-ex. "Hill"-Marea Britanie,care a lansat amplificatoare profesionale (cu TDA2030 pilot) ,cu succes,prin anii "80. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Păi tocmai acel trafo defazor e o piesă greu de găsit, altfel erau postate o grămadă de scheme asemănătoare. În prezent doar amplifurile cu lămpi mai beneficiază de astfel de piese scumpe (Lundahl, Hashimoto, Tango, Sowter, etc). Link spre comentariu
Mli Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Nu se poate calcula trafo ala defazor? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Se presupune că aici se postează scheme funcţionale, verificate şi documentate. Spor la calculat. Link spre comentariu
Mli Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Si e normal sa intrebam, dezbatem, e un forum de electronica Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 (editat) Din păcate nu ne lasă: http://www.elforum.info/topic/11992-scheme-amplificatoare/ Şi postările astea vor fi şterse. Editat Ianuarie 27, 2016 de zal Link spre comentariu
Mli Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Am inteles, o sa deschid un topic cu schema respectiva Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 (editat) Schema de la #367 e de la un amplificator profesional,de chitara,si e un exemplu de calitate+robustete/pret de cost;acest sistem,cu transformator defazor(ar fi fost interesante comentarii vizavi de avantaje,clasa de functionare,comportare la scurtcircuit,etc...) a fost folosit de unele firme cu succes-ex. "Hill"-Marea Britanie,care a lansat amplificatoare profesionale (cu TDA2030 pilot) ,cu succes,prin anii "80. Date fiind antecedentele mele, o discutie despre asemenea amplificatoare o voi purta numai pe privat. Si as avea multe de spus. Schema lui Malcolm Hill ("Hill heath generator") difera prin modul de conectare a secundarelor. As vrea sa vad o schema "moderna" care sa se comporte la fel ("sliding bias") cu cea al lui Hill. Nu se poate calcula trafo ala defazor? D-l. Lazaroiu (îl gasiti pe sectiunea lamparilor) va va ajuta cu placere. Editat Ianuarie 28, 2016 de franzm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum