DRACU Postat Iulie 16, 2015 Partajează Postat Iulie 16, 2015 Cum sta cu DF-ul?diamantul nu e chiar asa grozav la capitolul asta si nici vreun etaj special care sa rezolve asta nu vad, ca in operationale... Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 Exact din acest motiv ( al interventiilor glumete ) am renuntat sa continui acest subiect ... DF-ul este o caracteristica a etajului de iesire , nu a etajului de intrare , fie el si structura diamant ... Habarnism pe paine . Link spre comentariu
DRACU Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Pai despre ala vorbeam si eu...diamond buffer-ul nu sta prea bine la capabilitatea de curent oricati finali ai tranti acolo...Poate q19-20 sa rezolve problema.... Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Priviti finalul ca pe un 2EF comandat pe fiecare ramura de un totem-poole. Alpasov a rezolvat problema folosind surse de curent modulate în diamond buffer. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Daca tot am amintit de surse de curent modulate de semnal: http://www.elforum.info/uploads/monthly_07_2015/post-221290-0-87729800-1436048366.jpg Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Etaj de intrare dublu diferential, complementar, "full simetric", cu oglinzi de curent si IVAS definit. Etajul de trecere de la diferential la SE merge foarte bine si în radiofrecventa (de ex pt antene cadru). Link spre comentariu
DRACU Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Eu n-am reusit sa gasesc nimic despre Alpasov.Probabil ca nu cunosc limba potrivita... Link spre comentariu
franzm Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 (editat) Performante modeste, dar totusi interesant. Editat August 14, 2015 de franzm Link spre comentariu
zal Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Şi frigeau trz finali în gol. A vrut să fie un amplif audiofil atunci compilat din scheme vechi şi mai noi, la limita clasei A, dar a fost o linie evolutivă închisă. Link spre comentariu
franzm Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Cu niste îmbunatatiri merge/suna chiar bine. A dat nastere la o aplicatie Siliconix si una Siemens (BUZAMP). Link spre comentariu
zal Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Ca să fac o analogie mai prozaică, un Trabant, oricît l-ai modifica, chiar şi cu motor cu reacţie sau electric, tot nu va fi ca un Mercedes obişnuit. Am să caut nişte scheme tot aşa de ciudate, ştiu că aveam unele, măcar ca material istoric. ............. De exemplu, un amplif Nordmende din 1974, alimentare simetrică +/-40V. Link spre comentariu
franzm Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Am priceput. E o "schema primitiva" nefiind "complementar full simetric etc". Am pus-o doar cu titlu informativ. Promit sa nu mai activez pe acest topic. Link spre comentariu
hpavictor Postat August 14, 2015 Autor Partajează Postat August 14, 2015 Pai eu am precizat acest lucru de foarte mult timp , iar pentru cei ce nu au inteles inca ( moderatorii si Vasile ) : Nu voi mai interveni tehnic pe acest forum datorita atitudinii unor anumiti " useri " . Vreti trafic , popularitate , asta e viata , ramaneti cu acesti " useri " . Mortu' de la groapa nu se mai intoarce , sau schimbati politica forumului . Traiasca ELFORUM ! Nu e cazul sa scriu : sper ca stiti de gluma ! Link spre comentariu
zal Postat August 14, 2015 Partajează Postat August 14, 2015 Postarea unei scheme bizare sau diferite de ce se poartă în mod curent nu e acelaşi lucru cu o schemă primitivă, parcă cei mai avansaţi trebuiau să-i sfătuiască de bine pe începători. Dacă ne supărăm aşa uşor, nimeni nu va avea de cîştigat şi se vor relua la nesfîrşit scheme moarte. În sfîrşit, fiecare înţelege ce vrea sau ce poate. Nici eu nu mă omor cu acest topic deschis ca multe altele ptr popularitate şi nu voi mai interveni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum