paul14 Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Salut, voi de unde va procurati conectica? Sunt in cautare de ceva mufe (rca-uri, jack-uri, banane si perechea lor) bune si la un pret corect; nu ma intereseaza firma ca defapt aia se plateste mai mult. Ca si bani, nu as da mai mult de 5 lei pe rca/jack si maxim 10 lei pe banana/spada si perechea lor.Din lipsa, am cumparat de la un magazin local rca-uri cica aurite si dupa cateva luni s-au oxidat ca dracu si lipitura la fir s-a dus. La fel si jack-urile, vin gata strambe.Pe ebay s-ar parea ca e cea mai mare desfacere, dar acolo predomina celebrele Nakamichi. Din ce am citit Naka nu se mai ocupa cu mufe, deci chinezu vinde clar un fake cu nume frumos. Pe unele forumuri din afara se spune ca desii sunt fake-uri, sunt unele bune si nu au avut probleme cu ele. Cam ce imi recomandati, trebuie sa stiu cati bani strang pentru mufe, cabluri si sleeve. Link spre comentariu
atupi Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Am luat mufe RCA aurite de la tme si vad ca rezista bine, nu s-au oxidat.Pentru boxe am celebrele Nakamichi care clar nu sunt ce scrie dar iarasi nu s-au oxidat. Link spre comentariu
paul14 Postat Septembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Atunci as merge pe fake-uri Naka, dar de unde sa le iau, ebay sau nakaplug.com? Pe cel din urma e avantaj la cantitati mari, dar singur nu am ce face cu atatea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum