Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Legare Subwoofer amplificator 2 cai

Vizitator b_37_dee

Postări Recomandate

Vizitator b_37_dee

Salutare.Detin un amplificator cu 2 iesiri am 2 sateliti dar vreau sa adaug si un subwoofer activ la acesta.Cum pot sa iau semnal din acest amplificator pentru subwoofer.?

Si 2 la mana unde gasesc un kit de amplificare pt un subwoofer?Ma intereseaza in Bucuresti...Va multumesc anticipat.

https://www.google.ro/search?newwindow= ... B283%3B283

despre acest amplificator este vorba

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator dArabZaraq

pai specifica si ce subwoofer active ai. De ce del de intrari dispune subwooferul ?Daca subwooferul are intrari de HIGH Level ar trebui sa fie IN unde te legi la amplif iesirea de boxe iar din OUTul de pe subwoofer pleci cu boxele. Cam asa este corect.Daca subwooferul are si sau doar Line Level IN R + L si/sau doar intrare SUB sau LFE [pot fi mufe RCA] te legi direct din sursa de semnal sau direct din PreOutul amplificatoului

Link spre comentariu
Vizitator b_37_dee

momentan nu am unul gata de proba sunt in proiect cu el tocmai de aceea intreb daca se poate lua semnal din acest amplificator,ca sa stiu daca ma pot apuca de subwoofer.Aici tre sa ma gandesc la amplificatorul acestuia daca iau unul gat facut sau il fac eu...daca stiti o schema pentru un amplif de subwoofer as fii recunoscator.Multumesc si scuze daca pun intrebari inutile dar sunt incepator in ale electronicii audio...:d Numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări