costy35 Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Un cnc ieftin si usor de realizat destinat incepatorilor...I-mi place sa ma joc cu informatica aplicata cautand sa gasesc solutii simple si variante low cost la masinile foarte precise si foarte scumpe...Unui incepator fara experienta nu-i trebuie o masina sofisticata si greu de intretinut...Am realizat o jucarie de taiat polistiren,o masina educativa nu o sursa de facut bani,...piesele componente costa in jur de 5 euro daca le cumparati direct de la chinezi si vre-o 15-25 euro de la mine sau poate mai mult din alta parte...E facuta din tub pvc gri folosit la instalatiile electrice ,e usor si demontabil...Partea1 7mqvEgNT8HI Partea2 13daY_DLzTg Partea3 Jh3MIWSuSlg Partea4 YaFHN6R-3-0 Link spre comentariu
morocanosul Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Eu unul nu vad nimic! De ce? Link spre comentariu
marianx Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Foarte tare "mini cnc"-ul, ingenios construit. E preluata de undeva ideea sau conceptia ta? In orice caz, nu m-as fi gandit niciodata ca se poate face ceva de genul asta din teava de instalatie electrica si lipici, cu transmisie pe ata . Un singur sfat legat de videoclipuri, ar mai trebui editate ca sunt prea lungi si detaliate, eventual fa si un "instructable" cu poze si posteaza-l aici http://www.instructables.com/. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Felicitari.Toata admiratia. :band :wav: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum