stanpaul Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Aceleasi probleme dintotdeauna....palpaie ink led.......si nu pot scapa deloc....hp solutions nu recunoaste cartusele mentionez ca am sters contactele cu alcool izopropilic,cartusu negru e nou....am facut resetare..din cele doua butoane...si am facut si resetare cartuse....vreau sa intreb are ceva baterie interioara de unde pot sa il resetez?nu stiu ce sa mai fac cu ea ,normal ar trebuii sa mearga si cu un cartus. cu cel negru care e nou....deci am incercat doar cu cel negru inauntru si tot asa face.....deja mam saturat de aceasi problema ?asa sensibile is Hp`urile astea Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 salut am si euu un junghi de aista de imprimanta ma disperat pana am prins cum merge dar pe urma este distractie curata nu merge daca un cartus este gol si nu o poti minti ca a-i fefilat numai daca chiar a-i facut acest lucru reseteaza dupa refilare cartusu (gasesti linc pe yutub) Link spre comentariu
Marius84 Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Nu functioneaza cu un singur cartus partea de printare, oricare ar fi cartusul defect/lipsa. Merge doar scanerul, daca are. Trebuie alt cartus functional, din nefericire. Evident ca puteau sa faca sa functioneze doar cu un cartus, dar este treaba de vanzari de consumabile, din care se scot cel putin la fel de multi bani ca din device-urile noi. Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum