Guevara Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Salut. Zilele trecute mi-au cazut in mana doua ups-uri defecte vmark de 800 va. Ceea ce ma intereseaza este sa folosesc cele doua transformatoare pentru o sursa de +- 5v . Din ceea ce am studiat se pare ca acest lucru ar fi posibil. Noul primar are doua infasurari separate una cu o priza mediana avand rezistentele de cate 5 ohmi fiecare iar cealalta cu doua prize una avanad rezistenta infasurarii de 8 ohmi iar cealalta de 10 ohmi, rezistenta totala fiind de 12. Intrebare cum ar trebui legat primarul corect la infasurarea de 12 ohmi sau la cea de 10? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 12 ohmi. Astfel va merge mai rece. Link spre comentariu
Guevara Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 L-am alimentat la infasurarea de 12 ohmi si functioneaza. Am in secundar 2X6.3 c.a. Ceea ce este ok pentru alimentator. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum