Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa invat

Vizitator casanovabr

Postări Recomandate

Vizitator casanovabr

Salut...am un PICKUP STEREO HIT GRUNDIG licence care are lipsa acel ac care citeste discurile....si as dori sa stiu daca il pot face amplificator si cam ce ar trebui sa fac pentru a reusi.Sunt destul de interesat si pasionat de aceste lucruri insa nu pot invata singur si va cer voua ajutorul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

• cristian_draghiescu

1

• nordix

1

Top autori în acest subiect

Se poate folosi pe post de amplificator dar nu prea vei avea fiabilitate si nu prea cred ca mai sunt persoane care sa-l foloseasca in acest sens....Personal am facut ceva de genul asta in urma cu multi ani , adica am pus un intrerupator la motorasul aparatului si am cuplat un radiocasetofon ( pe vremea aia ) la mufa din spatele aparatului ( trebuie sa identifici unde sa cuplezi semnalul )....

Link spre comentariu

Fără schema concretă a aparatului nu putem aprofundaaceastă discuţie (în scopul "ocolirii" circuitelor de corecţiede tip RIAA, pentru a obţine o amplificare liniară în toatăgama de frecvenţe).În principiu semnalul audio de amplificat trebuie aplicatpe extremităţile potenţiometrului de volum, respectând"masa", respectiv "firul cald".

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări