Vizitator casanovabr Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Salut...am un PICKUP STEREO HIT GRUNDIG licence care are lipsa acel ac care citeste discurile....si as dori sa stiu daca il pot face amplificator si cam ce ar trebui sa fac pentru a reusi.Sunt destul de interesat si pasionat de aceste lucruri insa nu pot invata singur si va cer voua ajutorul Link spre comentariu
nordix Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Se poate folosi pe post de amplificator dar nu prea vei avea fiabilitate si nu prea cred ca mai sunt persoane care sa-l foloseasca in acest sens....Personal am facut ceva de genul asta in urma cu multi ani , adica am pus un intrerupator la motorasul aparatului si am cuplat un radiocasetofon ( pe vremea aia ) la mufa din spatele aparatului ( trebuie sa identifici unde sa cuplezi semnalul ).... Link spre comentariu
Vizitator casanovabr Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Nu stie nimeni sau forumul asta nu mai este vizitat? Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Fără schema concretă a aparatului nu putem aprofundaaceastă discuţie (în scopul "ocolirii" circuitelor de corecţiede tip RIAA, pentru a obţine o amplificare liniară în toatăgama de frecvenţe).În principiu semnalul audio de amplificat trebuie aplicatpe extremităţile potenţiometrului de volum, respectând"masa", respectiv "firul cald". Link spre comentariu
yo9hnf Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Fa niste poze clare cu interiorul aparatului si cu mufele de pe spate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum