Vizitator Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 ...superb amplificator!!! si fara NFB. Cred ca merita investit in doua tuburi 300B,construit un amplificator si pastrat pentru eternitate!Mai jos diagrama BODE.Multumesc d-le Lazaroiu, intradevar superb acest amplificator Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Pentru amplificatoare SE puterea in sarcina contează pana in THD 8% , peste aceasta valoare urechea începe sa perceapa distorsiunile in mod deranjant .Care este puterea având THD max 8% ? Link spre comentariu
George Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Cred ca merita investit in doua tuburi 300BElectro Harmonix. Parerea mea. Link spre comentariu
Untold Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Asta da, business: http://www.manley.com/ksepp.php P.S. M-am hotarat, imi vand un rinichi si-mi iau un amplif cu 300B! Link spre comentariu
George Postat Septembrie 30, 2013 Partajează Postat Septembrie 30, 2013 Asta da, business: http://www.manley.com/ksepp.php Se vede in poze ca sunt facute cu lampi Electro Harmonix. Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Doamne, ce mi-ar place sa lucrez la o linie din aia de asamblare amplifuri pe tuburi... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 Asta da, business: http://www.manley.com/ksepp.php :aplauzeP.S. M-am hotarat, imi vand un rinichi si-mi iau un amplif cu 300B! ........................................................................................................................In curind vin sarbatorile ....puneti o dorinta cine stie pastreaza rinichiul Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 In curind vin sarbatorile ....puneti o dorinta cine stie pastreaza rinichiul Aveti dreptate Don Gabriele..o sa-mi pun o dorinta, mi-ar fi destul si 2 tuburi numai.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 In curind vin sarbatorile ....puneti o dorinta cine stie pastreaza rinichiul Aveti dreptate Don Gabriele..o sa-mi pun o dorinta, mi-ar fi destul si 2 tuburi numai.... Hmm ,economia in general genereaza saracie si disperare.....deci ?! Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 As indrazni sa completez ca economia mai stimuleaza si creativitatea, dar fie si cum spuneti dvs.! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 As indrazni sa completez ca economia mai stimuleaza si creativitatea, dar fie si cum spuneti dvs.! Economisind nu ai cum sa fii creativ.......creativitatea cere resurse importante ,dar mai important ,creativitatea(investitia) in sine genereaza dezvoltare cu finalitate=bunastare.Sa fim intelesi:cind m-am referit la economie ,m-am referit la cea personala(familiala) nu cea de stat(tara) care are o alta conotatie la acel nivel....Si revenind la proiectul cu SE cu 300B ..ca sa fim on topic ,important e sa dezvolti acest proiect fara a face rabat la calitatea componentelor si a executiei ,daca vrei performanta . Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 .........................Si revenind la proiectul cu SE cu 300B ..ca sa fim on topic ,important e sa dezvolti acest proiect fara a face rabat la calitatea componentelor si a executiei ,daca vrei performanta .Subscriu! Link spre comentariu
gedd Postat Octombrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2013 revin cu update-uri....PROIECT FINALIZAT!!! Link spre comentariu
gedd Postat Octombrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2013 alte poze ..pacat ca nu se pot pune decat 5 Link spre comentariu
gedd Postat Octombrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2013 alte poze....si schemele finale...am modificat sursa de alimentare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum