Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator SE cu 300B

gedd

Postări Recomandate

...superb amplificator!!! :da si fara NFB. Cred ca merita investit in doua tuburi 300B,construit un amplificator si pastrat pentru eternitate!Mai jos diagrama BODE.

Multumesc d-le Lazaroiu, intradevar superb acest amplificator
Link spre comentariu

Pentru amplificatoare SE puterea in sarcina contează pana in THD 8% , peste aceasta valoare urechea începe sa perceapa distorsiunile in mod deranjant .Care este puterea având THD max 8% ?

Link spre comentariu

In curind vin sarbatorile ....puneti o dorinta :inger cine stie :rade: pastreaza rinichiul :speriat

Aveti dreptate Don Gabriele..o sa-mi pun o dorinta, mi-ar fi destul si 2 tuburi numai.... :rade:
Hmm ,economia in general genereaza saracie si disperare.....deci ?!
Link spre comentariu

As indrazni sa completez ca economia mai stimuleaza si creativitatea, dar fie si cum spuneti dvs.! :101

Economisind nu ai cum sa fii creativ.......creativitatea cere resurse importante ,dar mai important ,creativitatea(investitia) in sine genereaza dezvoltare cu finalitate=bunastare.Sa fim intelesi:cind m-am referit la economie ,m-am referit la cea personala(familiala) nu cea de stat(tara) care are o alta conotatie la acel nivel....Si revenind la proiectul cu SE cu 300B ..ca sa fim on topic ,important e sa dezvolti acest proiect fara a face rabat la calitatea componentelor si a executiei ,daca vrei performanta .
Link spre comentariu

.........................Si revenind la proiectul cu SE cu 300B ..ca sa fim on topic ,important e sa dezvolti acest proiect fara a face rabat la calitatea componentelor si a executiei ,daca vrei performanta .

Subscriu!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări