Vizitator dhalus Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Am o sursa thermaltake w0061 tr2 , si cu ceva timp in urma a pocnit... chiar dupa 2 saptamani de garantie. 3 ani garantie... ciudat. In fine am desfacuto si m-am uitat prin ea am gasit un rezistor pocnit, deci nu mai apar culorile, cum as putea sa-mi dau seama sa gasesc un rezistor asemanator sa-l inlocuiesc? o schita ceva... sau daca are cineva sursa sa-mi zica. rezistoru este plasat "R7/C16". va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator dhalus Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Nimeni?:( :cry: Link spre comentariu
Vizitator rlucian90 Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Buna seara. Puteți atasa niște poze cu zona unde se afla rezistorul şi poate o schema făcută de mana unde este legat. O schema oficiala nu cred ca o sa găsiți publicata. Încercați sa le cereți celor de la termaltake o schema sau valoarea rezistorului într-un mail. O seara buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum