Vizitator gheta_gabi Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Salutare,Am si eu o problema cu banda de LED-uri proaspat achizitionata din China.Este o banda de 5m, doar LED SMD albe, waterproof.A mers foarte bine timp de cateva zile, dar, astazi am luat 2m de cablu pentru a prelungi priza.Dupa ce am facut prelungirea, albastru la albastru si maro la maro, am izolat frumos, si cand am bagat-o in priza, nu s-a mai aprins...LED-urile stau aprinse la o intenstitate extrem de scazuta, abia se vede.Gandindu-ma ca e de la cablu, am desfacut legaturile si le-am refacut normal, fara cablul de prelungire, dar degeaba, tot nu se aprinde..Este alimentata la 220V, cum a venit din China, fara modificari ulterioare.Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi??? Link spre comentariu
griiulian Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 salut,de obicei se alimenteaza la12v cc nu la 220v. probabil ca are o sursa care transforma in 12v,sa o verifici. incearca sa o alimentezi de la celalalt capat sau taie un segment din ea vezi ca ai un semn de foarfeca la 3-5 cm de la capat. Link spre comentariu
Vizitator gheta_gabi Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Dupa stecher, are o mica cutiuta sa-i zic asa. Cred ca ala e tranformatorul.Dar asa a venit din china, nu i-am facut nici o adaptare, si pare capsulata...Sa se fi stricat tranformatorul asa repede? Link spre comentariu
griiulian Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Dupa stecher, are o mica cutiuta sa-i zic asa. Cred ca ala e tranformatorul.Dar asa a venit din china, nu i-am facut nici o adaptare, si pare capsulata...Sa se fi stricat tranformatorul asa repede? il poti masura cu ceva?pe cutie de obicei scrie ex.in 220v ac-out 12sau220v dc Link spre comentariu
Vizitator nighter Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Am si eu ceva similar si pot observa un usor flickering. Transformatorul se incalzeste cam tare, am senzatia ca e subdimensionat pentru ce se doreste. Daca poti masura tensiunea de la iesirea lui (o data fara consumator si dupa asta cu consumator)... Link spre comentariu
Vizitator gheta_gabi Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Cam asa arata ceea ce cred eu ca e acel mic transformator.Il alta ordine de idei, eu nu am fenomenul de flickering, ci stau aprinse la o intensitate foarte foarte foarte scazuta. Link spre comentariu
Vizitator gheta_gabi Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 N-a mai patit nimeni asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator gheta_gabi Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Ce transormator am nevoie pentru? LLD3528 60 beads per meter 4.8W per meter 3528SMD 60 LEDS pe meter Banda are 5M Este acea banda care este water/dust proof Cred ca s-a stricat tranfostmatorul inclus, pentru ca, atunci cand bag in priza, led-urile stau aprinse la o intensitate extrem de scazuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum