Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Informatii Marantz PM 25 - amplificator integrat

Vizitator ncrazvan

Postări Recomandate

Vizitator ncrazvan

Dupa cum spune si titlul, detine cineva mai multe informatii despre acest amplificator? Eu personal stiu doar ca e fabricat in 1989 in Japonia si cam atat. Stiu de fratii lui mai mari insa de el mai nimic.Ma mai intereseaza de asemenea si un manual daca exista. Am inteles ca imparte aceeasi arhitectura cu PM 310 insa comparand interiorul celor doua pare diferit.Va salut!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator ncrazvan

Este vorba de modelul mai nou, de culoare neagra. Intr-un final am gasit specificatiile pe internet. Sunt uimit de sunetul pe care il are. Ce mai ramane de gasit e o schema. Electronica din el e total diferita fata de modelul mai vechi, argintiu.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator ncrazvan

Mii de scuze pentru double post insa nu e cu intentie. M-am mai jucat cu amplificatorul intre timp si am decis sa il fac sa functioneze cum trebuie.

Am doua probleme pana acum :

1) Cand e conectat pe intrarea CD si schimb pe celelalte intrari (phono, tuner, tv/aux) la volum mai mare de jumatate se aude muzica care canta. Din ce cauza se intampla acest lucru, atat timp cat e conectat doar pe intrarea de cd iar cd direct e dezactivat? Muzica se aude foarte incet dar se aude.

2) De la -10 db in sus am un zgomot foarte evident in difuzoare. Sa fie de la praful depus in el? Nu am apucat inca sa il curat.

De asemenea, condensatorii la o prima inspectie vizuala arata bine.

De unde credeti ca ar trebui sa incep pentru a remedia aceste probleme?

Amplificatorul in cauza este acesta : http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... 25/amp.htm iar din pacate inca nu am o schema pentru el. :cry:

Va multumesc mult!

L.E. : Pentru problema nr.2 am deconectat intarea si am lasat numai amplificatorul cu incintele conectate. Rezultatul e zero zgomot chiar si la volum maxim. Aici intrebarea se schimba -> e de vina sursa sunetului? Sunetul iesea dintr-un laptop printr-un cablu jack - rca dublu ecranat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări