Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor amplificator auto magnat!

Vizitator mail2stf

Postări Recomandate

Vizitator mail2stf

am un amplificator auto magnat si are astia arsi 2sd998 respectiv 2sb778, si nu ii gasesc nicaieri si nici un echivalent nu imi da pe google.. stie cineva vreun echivalent la tranzistori mai sus mentionati... va rog sa ma ajutati! multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Subiectul asta isi avea locul la sectiunea incepatorilor dupa parerea mea, sa ma explic si de ce. Sa postezi aici la Amplificatoare presupune sa ai o oaresce experienta in electronica audio, ori daca nu se cunosc ( sau mai degraba nu se recunosc ) nici niste bipolari complementari atunci...In fine tranzistorii respectivi sunt asa cum am zis Bipolari complementari de putere, VCE=120V, IC=10A, PD=80W, etc. Orice alta pereche de complementari care poate satisface minim aceste cerinte se numeste ca este echivalenta, adicatelea ca merge in locul lor, ca sunt mai puternici decat astia... cu atat mai bine pentru ei.

Link spre comentariu

si are astia arsi 2sd998 respectiv 2sb778, si nu ii gasesc nicaieri

1-- codul corect al acelor finali nu incepe niciodata never-ever cu 2S . pun pariu ca marcajul original este d998 , respectiv b778 si mai este si litera k pictata pe undeva pe capsula .2-- nicaieri-ul acela nu ma include si pe mine , avind in vedere ca tranzistoarele originale din enunt le am tot timpul pe stoc , fara nici cea mai mica problema . daca nu vreti originalele , atunci am o paleta larga de echivalenti .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări