Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa amplificator

Vizitator stean constantin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca trebuie mai multe detalii!!! Functioneaza in conditiile acestea?Finalii sunt pusi pe radiator?Sursa de tensiune este filtrata bine?Se aude ceva pe, boxe? Ce fel de amplificator este?Finalii unuii amplificator tot timpul se vor incalzi, unii se vor incinge, dar depinde de multi factori iar daca nu sunt detalii se poate doar specula dar problema nu se va rezolva, daca exista una....

Link spre comentariu

@stean constantin la cat de zgarcit esti in detalii este foarte greu sa primesti ajutor cu adevarat util. Trebuie sa specifici clar ce amplificator este, marca, model, etc. Apoi sa specifici ce tip de finali foloseste, ce tensiuni de alimentare ai masurat, ce valori au rezistentele care spui ca se incing... etc. Nimeni nu poate ghici pur si simplu ce ai tu acolo, niste poze clare cu inclupatul nu ar strica.PS: Am convingerea ca un titlu mult mai sugestiv decat "placa amplificator" se putea pune la acest subiect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări