FIXVID Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 eu as alege plotul verde, taiat la 90hzvad ca si hp15 in bp ii acolo cu deficit de spl fata restu ... is curios ce difuri ai simulatmda ... am uitat ca si tu ai vb despre greutate ...o astfel de incinta ar trebui protejata dumnezeieste ... coltare, puffere .. un mic soc si crapa, chiar daca is mai multe straturi de sticla. Muchiile ar trebuii protejate defel ... prea multe complicatii Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Septembrie 6, 2006 Partajează Postat Septembrie 6, 2006 hai si altii cu alte pareri despre ploturile mele... Link spre comentariu
Vizitator Koji Postat Septembrie 8, 2006 Partajează Postat Septembrie 8, 2006 din sticla si par bine facute http://www.waterfallaudio.com/indexhtm.html Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 9, 2006 Partajează Postat Septembrie 9, 2006 Mie imi place plotul portocaliu... Link spre comentariu
Golem Postat Septembrie 17, 2006 Partajează Postat Septembrie 17, 2006 E, na, plexiglass exista in romania din anii`60, se fabrica la I.C. Borzesti, si se mai importa si din RDG.Iar ala era plexy adevarat taticu, nu-l spargeai cu ciocanul de 250 grame, ca era folosit si in aviatie... Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 Asa ceva ar fi interesant de facut! Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 24, 2006 Partajează Postat Septembrie 24, 2006 Era si mai interesant daca amplificatorul din boxa respectiva era facut pe lampi :yawinkle: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 Ar fi avut putere preaa mica pentru aplicatia necesara...Acel subwoofer are filtru de corectare al raspunsului...adica amplifica cu 12 dB/oct la 60 Hz...dintr-i un calcul la 20 Hzar fi nevoie de epste 1000W, daca la 60 hZ am avea 50 W...lucru imposibil de obtinut in acele conditii. Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 totusi...ma indoiesc k subu ala e facut din sticla...mai degraba din plexiglass.... :smt018 toate treaba cu incintele astea din sticla se refera(cel putzin asa speram eu k o sa ganditzi si voi :rolleyes: ) la proprietatzile sonore ale sticlei k material... :wav: pe langa aspectul deosebit... :w00t: Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 25, 2006 Partajează Postat Septembrie 25, 2006 plexiglass bineinteles... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum