Vizitator ficus Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Sper ca nu am postat gresit, asadar:am un preamplificator pe lampi cumparat de la userul gabriele de pe forum; respectivul preamplificator are un zgomot de fond deranjant - brum de joasa frecventa si fasait - care nu depinde de volum (ascult la 2m de boxe si se aude). Cum nu ma pricep, nu-mi dau seama daca e o eroare de conceptie sau de realizare, preamp-ul are 2 lampi ecc88 si 1 ez80 in sursa de alimentare, circuit point to point cu exceptia modulului de control volum si selector intrari (cu telecomanda) care este un kit chinezesc Lite MV04. Am si un fel de schema la el (nu include partea de alimentare).M-ar interesa cineva priceput din Bucuresti care sa corecteze respectivul zgomot de fond, bineinteles contra cost. Rog mesaj privat pentru contact. Link spre comentariu
romicap Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Sper ca nu am postat gresit, asadar:am un preamplificator pe lampi cumparat de la userul gabriele de pe forum; respectivul preamplificator are un zgomot de fond deranjant - brum de joasa frecventa si fasait - care nu depinde de volum (ascult la 2m de boxe si se aude). Cum nu ma pricep, nu-mi dau seama daca e o eroare de conceptie sau de realizare, preamp-ul are 2 lampi ecc88 si 1 ez80 in sursa de alimentare, circuit point to point cu exceptia modulului de control volum si selector intrari (cu telecomanda) care este un kit chinezesc Lite MV04. Am si un fel de schema la el (nu include partea de alimentare).M-ar interesa cineva priceput din Bucuresti care sa corecteze respectivul zgomot de fond, bineinteles contra cost. Rog mesaj privat pentru contact.Interesant,!!! Nu cred ca userul Gabriele face asemenea preamp=uri! Probabil s=a intamplat cevaintre timp...cine stie!? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Sper ca nu am postat gresit, asadar:am un preamplificator pe lampi cumparat de la userul gabriele de pe forum; respectivul preamplificator are un zgomot de fond deranjant - brum de joasa frecventa si fasait - care nu depinde de volum (ascult la 2m de boxe si se aude). Cum nu ma pricep, nu-mi dau seama daca e o eroare de conceptie sau de realizare, preamp-ul are 2 lampi ecc88 si 1 ez80 in sursa de alimentare, circuit point to point cu exceptia modulului de control volum si selector intrari (cu telecomanda) care este un kit chinezesc Lite MV04. Am si un fel de schema la el (nu include partea de alimentare).M-ar interesa cineva priceput din Bucuresti care sa corecteze respectivul zgomot de fond, bineinteles contra cost. Rog mesaj privat pentru contact.Te ajut eu cu reparatia Link spre comentariu
Vizitator ficus Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Ca sa concluzionez (ca s-au aratat curiosi :-) ): s-a rezolvat - in buna masura - de catre vaska2222 caruia ii multumesc si pe aceasta cale.Adica, inlocuit un cablu intern cu altul ecranat, adaugat ceva filtraj si modificat partial traseul de masa.Mai are zgomot dar e mai suportabil acum, inteleg ca ar trebui refacut mai serios tot circuitul pentru a fi si mai silentios. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum