aygun Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Salutare tuturor !M-am gandit sa abordam un asemenea subiect in cadrulacestei sectiuni.Cati dintre voi se ocupa de recuperarile de date ?Cati aveti camera alba , solutie pentru curata platanele , harduri de rezerva in cazul migrarii capetelor sau al platanelor pe respectivul hard?Ce dispozitive hardware utilizati pentru recuperarea de date si ce randament dau acestea . Ce metode folotiti in cazul defctarii logice sau recontruirii tabelei de partitii ?Ce metode folositi pentru defecte fizice ? Capete defecte ? Platane zgariate ?Haideti sa dezbatem aici aceste aspecte .Multumesc. Link spre comentariu
mastodontu Postat Septembrie 24, 2013 Partajează Postat Septembrie 24, 2013 Salut.In primul rand, camera alba sau clasa 100 sau etc, nu este imperios necesara, de fapt nimeni nu poate defini concret cum arata o astfel de "camera".Doi la mana, solutiile sunt utile, atentie: sa contina doar alcool.Dispozitive hardware si le construieste fiecare dupa nevoie. Eu am inceput cu un dispozitiv comandat prin arduino, de exemplu.Software, depinde de caz, daca vrei sa faci treaba, atunci baga mana adanc in buzunar.Iar defecte, acolo iti trebuie scoala si experienta. Ia de la o firma de second o cutie de hard-uri stricate si fa practica pe ele.Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum