profesorul01 Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Salutare, Din pacate cred ca problema este mai "adanca" , pt ca am luat o unitate second hand si TOT NU SE VEDE NICAIERI!. Se aprinde led-ul , se invarte ca si cand ar vrea sa citeasca dupa care se opreste!!!....la fel facea si cealalta unitate si asta ma face sa cred ca NU unitatea este de vina ci altceva. NU mai stiu ce sa-i fac?. Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 foloseste laptopul asa pana pica, dupa care ii faci reball la southbridge Link spre comentariu
profesorul01 Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 NU MAI BAG NICI UN BAN in el.Vroiam sa-l fac pt sotie sa lucreze la el.Ma bucuram daca il puteam face sa mearga pt ca are ecranul mare de 17".Mai am un LENOVO NOU dar e mic display-ul.Ce zice aici: Link spre comentariu
profesorul01 Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 ...iar cand dau click pe PROPIETATI apare mesajul asta de eroare: Link spre comentariu
riderinblack Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Si cu ce te deranjeaza ca nu merge unitatea optica? Link spre comentariu
profesorul01 Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Eu il consider un laptop bunicel si era grozav ca are ecranul mare si ma ajuta in incercarea de a pune niste filme de famile (facute cu o camera JVC care din pacate scoate filme intr-un format MOD!) pe dvd uri.Din pacate doar pe SO XP si pe W7 merg instalate cateva programe care reuseau sa "VADA" acest format, vezi Windows Mouvie Maker 2.6 si Adobe Premiere Elements 3.0 care NU mai merg la laptopul cel nou care are W8. Imi dau tot felul de erori la instalare. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Tot nu ai explicat clar.Deci in BIOS il vede,cel putin asa ai spus.Pune o foto cum apare in BIOS.Prin registrii ce cautai?Vezi in device manager daca si cum apare unitatea optica. Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 nu vad dece va agitati atata, exista intradevar posibilitatea sa se defecteze unitatea optica, dar daca a fost inlocuita si tot nu e ok, e clar, serile DV sunt cunoscute ca fiind problematice cu chipsetul Link spre comentariu
profesorul01 Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Tot nu ai explicat clar.Deci in BIOS il vede,cel putin asa ai spus.Pune o foto cum apare in BIOS.Prin registrii ce cautai?Vezi in device manager daca si cum apare unitatea optica.Asta se vede Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Asta e disk managementCeva total diferit de device manager.Click dreapta pe MyComputer (sper ca nu e short-cut,ca nu merge la short-cut)Properies Hardware Device managerAcolo expandezi DVD CD-ROM drives daca ai asa ceva si faci un print screen.Sa nu uit,il ai si in fereastra computer management,la print screenul atasat,deasupra la storage. Link spre comentariu
profesorul01 Postat Septembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2013 Dupa ce am incercat TOT ce s-a putut si am fost cu el si la service, mi s-a spus ca este o problema la un cip care raspunde de unitatea optica si inca ceva. Varianta sugerata ar fi fost un "reball" dar cu 30% sanse de reusita , lucru spus sincer de cei de la service. Astea fiind singurele variante am ales solutia de a cumpara o unitate optica exterioara.Toata cheltuiala a fost de 200LEI si acum stau linistit cat timp o mai merge laptopul. MULTUMESC MULT TUTUROR pt ajutor si sfaturi. Sa aveti O Saptamana Buna si cu Spor. MARIUS Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 sansele sunt de 95-98% totul depinde de cine pune mana si sa nu faci reflow; din start am intuit chestia asta, e vosba de southbrgie, lasa-l sa pice de tot dupa care te poti baga in el fara grija Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum