Vizitator dan1032 Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Buna, sa ma ascuzati daca scriu in sectiunea gresita. Problema este urmatoarea: am un sistem de interfon, cu 14 cartele tip breloc, am pierdut o cartela, si as vrea sa stiu daca e necesar sa refacem tot sistemul sau putem face alta cartela/copie, de pe codul celorlalte. V-am atasat o imagine cu cartela in caz ca nu m-am explicat eu bine. Va rog sa imi raspundet si daca merge facuta copie sau trebuie schimbate toate cartelele. va multumesc anticipat. Link spre comentariu
marius_3004 Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 N-ai atasat nici o imagine deci banuiesc din descriere ca e un tag rfid,mergeti la cel care v-a instalat interfonul si cereti sa va dea altul pe care sa-l inregistreze in sistem. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 15, 2013 Partajează Postat Septembrie 15, 2013 Se copiază fără probleme, e vreo 10 lei una. Link spre comentariu
Vizitator dan1032 Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Va multumesc amandurora de raspunsuri. salut Link spre comentariu
filypvas Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 Nu ai specificat ,ce model ai ; https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRDyY90L-jOT39Cw7-Tp82V_Ov2Dj38B6TtZZFLQC6pCIbJD5e-cQ care din ele ; ambele sunt tip breloc Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 17, 2013 Partajează Postat Septembrie 17, 2013 E irelevant, ambele pot fi copiate. Pe una ca cea din dreapta am copiat-o la xerox pe folie transparentă. Link spre comentariu
Vizitator dan1032 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 e modelul din stanga Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum