wally_gatter Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 De mai bine de o ora caut draivarele pentru o placa de baza HP (socket478) cu denumirea de P4SD .. Am cautat pe site-ul HP si nu am gasit modelul meu , care arata ca in poza atasata.. Am gasit drivere pentru P4SD LA si alte labareli , dar pentru asta defel.. sa fi sarit cu ochii peste ea din cauza oboselii sau a cianurii de la Rosia Montana? Asta-i nerusinata : Link spre comentariu
ddd3d Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 incerca Sam drivers sau drivers pack solution Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 13, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2013 problema e ca nu am reteaua instalata la ea.. si nu am momentan nici net pe usb.. :cry: Link spre comentariu
ddd3d Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 sper sa va fiu de folos Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Salut ! Daca nu reusiti sa instalati placa de retea la aceaste placa de baza...eu asi zice sa-i montati o placa de retea pe pci......pana reusiti sa-i bagati toate drivere la aceasta placa de baza.. Succes !! Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Folosesti AiDA64 de pe un stick usb, vezi ce drivere trebuie (in special reteaua), le descarci pe alt computer, le bagi pe stick si le instalezi pe calculatorul cu probleme. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Septembrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2013 Folosesti AiDA64 de pe un stick usb, vezi ce drivere trebuie (in special reteaua), le descarci pe alt computer, le bagi pe stick si le instalezi pe calculatorul cu probleme. exact asta am facut. doar ca nicaieri nu am gasit driverul pentru retea (am instalat absolut tot pentru ce era lipsa si doar reteaua mi-a ramas) , care e Broadcom NetXtreme BCM5782 Ethernet controller .... Link spre comentariu
ddd3d Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 nu a mers metoda mea?eu mai mai reparat ( ) pc-uri cu placa aia de baza si a functionat metoda cu driver pack solution.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum