Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drivere XP pentru P4SD

wally_gatter

Postări Recomandate

De mai bine de o ora caut draivarele pentru o placa de baza HP (socket478) cu denumirea de P4SD .. Am cautat pe site-ul HP si nu am gasit modelul meu , care arata ca in poza atasata.. Am gasit drivere pentru P4SD LA si alte labareli , dar pentru asta defel.. sa fi sarit cu ochii peste ea din cauza oboselii sau a cianurii de la Rosia Montana?

Asta-i nerusinata :

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• wally_gatter

3

• ddd3d

3

• FLORIN IORDACHE

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Salut ! Daca nu reusiti sa instalati placa de retea la aceaste placa de baza...eu asi zice sa-i montati o placa de retea pe pci......pana reusiti sa-i bagati toate drivere la aceasta placa de baza.. :da Succes !!

Link spre comentariu

Folosesti AiDA64 de pe un stick usb, vezi ce drivere trebuie (in special reteaua), le descarci pe alt computer, le bagi pe stick si le instalezi pe calculatorul cu probleme.

exact asta am facut. doar ca nicaieri nu am gasit driverul pentru retea (am instalat absolut tot pentru ce era lipsa si doar reteaua mi-a ramas) , care e Broadcom NetXtreme BCM5782 Ethernet controller .... :sparge:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări