Miki Spaga Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 Problema este urmatoarea : masina are 4 difuzoare. 2 de 16 (De bas...) in usi jos, si 2 mici pe post de tweetere sus in bord. Nu mi se mai aude in difuzorul de bas din partea dreapta. In rest tweeterul functioneaza fara probleme.Acum...am desfacut, m-am uitat, am masurat etc...Difuzorul din usa prezinta o mufa cu 4 pini... - - - - ...iar mufa de conectare are doar 2 contacte. Cele 2 contacte unde "se conecteaza" sunt cele din mijloc. Acum....firele care vin din spatele cd playerului corespund ca si culoare cu cele care intra in mufa respectiva. Le-am masurat cu multimetrul nu sunt intrerupte.Iesirile Cd playerului merg toate.le-am masurat is pe ele si imi arata ceva de genul 30 mV (parca).Am masurat si difuzorul....imi arata continuitate atunci cand pun sondele pe primele 2 respectiv ultimele 2 contacte ale mufei care este in difuzor. Cand pun pe cele de contact ale mufei difuzorului unde trebuie sa atinga firele care vin de la cd nu suna nimic.Unde trebuie sa ma uit in plus, ce trebuie sa verific?p.s.avand in vedere ca pleaca doar 4 (2 + / 2-) fire pentru boxe din cd player (dreapta, stanga evident) din cele 4 iesiri, iar firul prezinta continuitate pana la difuzorul defect...tweeterul cum este legat?..daca s-a ars vre-un condensator pus pentru un crossover rudimentar, ceea ce face ca difuzorul cel mare sa nu mearga, cum mai are continuitate atunci pe fir? Si atata vreme cat se arde ceva zic in filtru (Daca o avea) cum mai functioneaza tweeterul?p.s.2tweeterul cum este legat in toata schema ? poate s-a mai intalnit cineva cu asa ceva. Link spre comentariu
valentin23 Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 schimba difuzorul in usa si ai rezolvat . bafta Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 13, 2013 Partajează Postat Septembrie 13, 2013 100% diful defect.Ce ai masurat acolo e strap iar unde e bobina nu arata nimic ca e intrerupt. Link spre comentariu
Vizitator denon Postat Septembrie 25, 2013 Partajează Postat Septembrie 25, 2013 Corect. Va spune un electrician auto. Boala la VW: se ard basii. Link spre comentariu
Miki Spaga Postat Septembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2013 multumesc de raspunsuri. in cazul asta sa caut altul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum