Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IV-17 Ajutor pinout

Postări Recomandate

Lucrez la proiectarea unui pcb pentru un ceas cu tuburi IV-17 si am nevoie sa-mi spuna cine stie, cum este asezat tubul din imagine (dreapta sus cu numerotarea terminalelor), pentru a-i identifica terminalele. Eu banuiesc ca este asezat cu fata in sus si cu terminalele spre mine dar nu sunt sigur. Am gasit pe un forum o discutie despre acest VFD si cineva spunea ca pinul 6 trebuie sa fie in fata. Am cautat pe net alte detali despre el dar nu gasesc un datasheet explicit.Tuburile sunt comandate si sunt pe drum iar pcb-ul vreau sa-l fac pana ajung tuburile.Va multumesc!

post-79176-139829677506_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• moduino

3

• schematiq

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca stiti dvs. ca este asa, este o.k. pentru ca am si acest datasheet si nici de aici nu rezulta pozitia tubului.

Va multumesc!

Nu are o pozitie anume dar dupa cum rezulta si din datasheet pinul 22 este mai scurt Numerotarea/dispunerea pinilor o faceti pe un cerc cu Ø 11,8 mm De regula un cablaj se face dupa ce aveti toate piesele in fata pentru o dimensionare corecta.
Link spre comentariu

Da, va multumesc pentru confirmare. Incertitudinea mea era la pozitia cu "fata" a tubului... Dispunerea am facut-o pe un cerc mai mare (16 mm) cu interiorul decupat prin toate gaurile pinilor, pentru o usoara montare a tuburilor.Cat despre proiectarea pcb-urilor, daca datasheetul este explicit, nu trebuie sa ai fizic piesa (parerea mea). Este adevarat, pentru un succes deplin, este recomandat sa ai piesa.Inca odata va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări