Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa reglabila 0-30V/3A cu LM723

CornelM

Postări Recomandate

Ambele sunt bune. 3 posturi mai sus ti-am expicat cum sa testezi circuitul led-ului nici asa nu se aprinde? daca nu pune la masa direct baza tranzistorului.

Editat de alibiduda
Link spre comentariu

Da trebuie dezlipit, daca ma gandesc mai bine s-ar putea sa nu se aprinda daca pui la masa R12 cred ca ar trebui pus la -12V nu stiu pentru ce tensiune a fost calculat R12 dar sigur ar trebui sa se aprinda daca pui baza tranzistorului la masa. Poti incerca nu ai ce sa strici deoarece rezistenta r12 este destul de mare deci nu circula curenti mari pe acolo.

Link spre comentariu

am dezlipit baza tranzistorului bc 177 si am legato la masa triungi ,ledu-l nu se aprinde ninci la scurt nici la limitare ,in schimb daca o pun la +12v se aprinde si sta tot

aprins ,la -12v nu se aprinde de loc 

Link spre comentariu

am dezlipit baza tranzistorului bc 177 si am legat-o la masa triungi ,led-ul nu se aprinde nici la scurt, nici la limitare, in schimb daca o pun la +12v se aprinde si sta tot

aprins ,la -12v nu se aprinde deloc 

O să ziceţi că sînt răutăcios, dar ce te costă să arunci o privire la ce ai scris, să fie corect (şi în consecinţă, să faci impresie bună, nu proastă)?

Scuzaţi off-topic-ul...

Link spre comentariu

Mai scutiti-ne de sintagmele gen, "legi" sau "norme in vigoare", pe care insusi statul de drept nu le respecta, vulgul trebuind sa plateasca condamnarile la CEDO...

Link spre comentariu

Nu statul de drept incalca legile, ci unii imbecili, care au ajuns in functii de conducere si pe care unii, ca @alcon, i-a incurajat sa calce totul in picioare.

Editat de vera
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări